© 2021 Flik-Flak Sportclub
MENU
© 2021 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:
Activiteiten kalender
Het is vandaag:

Een gezond welkom!

hero image homepagina - sportieve vrouw met decor van gezond eten en fitness attributen

Welkom op de website van Gezond Den Bosch, jouw platform voor een gezonde Bossche lifestyle. Het is onze missie is om bij te dragen aan een gezondere samenleving.
Samen met lokale partijen organiseren wij allerlei laagdrempelige gezondheidsactiviteiten. Van cursussen, lezingen, workshops en fittesten tot sportieve groepsuitjes (denk aan bijvoorbeeld personeelsuitjes, schooluitjes of met vrienden een leuke dag samen beleven).
Ook organiseren we ieder jaar het Gezond Den Bosch Event, een dag voor jong en oud gevuld met allerlei activiteiten en informatie voor een gezonde leefstijl. Ben jij al goed bezig?

animatie logo Gezond Den Bosch wordt getekend

Speciale aandacht:

Op deze pagina vind je aan de rechterzijde onze activiteiten kalender. De activiteiten staan opgesomd in de volgorde dat ze zullen plaatsvinden. Een aantal van deze activiteiten willen we graag speciaal bij je onder de aandacht brengen omdat ze op korte termijn gepland staan en/of omdat we er trots op zijn ze te organiseren:

Gezond Den Bosch Event:
7 november 2021 / 11.00-16.00u

Laatste nieuws

Lees verder...

CIAP en polyneuropathy met VM therapie

Voor een beter leven
Met de VM therapie zorgt u dat de bloed doorstroming verbeterd, hierdoor gaan o.a. de afgestorven zenuwbanen weer opnieuw aangroeien. na enige tijd: minder pijn, minder tintelende voeten, betere stabiliteit en evenwicht, weer gevoel terug.
Lees verder...

Chronische pijn, hoe gaat u er mee om?

(en nee! het zit niet tussen uw oren!)
Een psycholoog die weet hoe pijn fysiek werkt en een fysiotherapeut die ook de hersenen kent? Bij Fysiotherapie Maaspoort/ X-Fysio hebben we die combinatie om onze cliënten de best mogelijke behandeling en begeleiding te geven.
Lees verder...

‘Geef kleur door’ voor een gezonde voedingsomgeving

door: de Maag Lever Darm Stichting
De VN heeft 2021 uitgeroepen tot International Year of Fruit and Vegetables, een jaar waarin wereldwijd extra aandacht is voor het belang van gezonde, duurzame voeding voor iedereen. Op Wereldgezondheidsdag, trapten het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) en Food Cabinet in het kader van dit VN-jaar de campagne ‘Geef kleur door’ af. De Maag Lever Darm Stichting steunt deze campagne.
Lees verder...

Prohormoon vitamine D

Vitamine D wordt ook wel het “prohormoon” of “zonhormoon” genoemd. We halen vitamine D uit zonlicht en uit voornamelijk dierlijke voeding zoals vis en roomboter. Vitamine D is nodig voor sterke botten, tanden, spieren en ondersteunt het immuunsysteem. Naast deze belangrijke eigenschappen, heeft Vitamine D ook een positieve invloed op de luchtwegen.

Gezonde Bossche lifestyle in beeld:

In 2019 kende het Gezond Den Bosch Event zijn 5 jarig jubileum. In 2020 hebben we, over gezondheid gesproken, het Event voor de eerste keer moeten annuleren wegens de Corona crisis. Tegen een dergelijk virus is helaas niet zoveel te beginnen, maar het onderstreept wel hoe belangrijk onze gezondheid is. We nodigen je dan ook graag uit om ook zelf een keer de gezonde sfeer te komen proeven tijdens een van onze activiteiten, workshops, seminars, en als het weer mag uiteraard ook ons grote jaarlijkse Event!