Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw device om de gebruikerservaring te optimaliseren, analyseren van gebruik van deze site en andere marketing doeleinden. Lees ons Privacy beleid voor meer informatie.
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Gezond Den Bosch logo
MENU
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:
Activiteiten kalender
Het is vandaag:

Een gezond welkom!

hero image homepagina - sportieve vrouw met decor van gezond eten en fitness attributen
Gezond Den Bosch
EVENT
GEANNULEERD!

6de editie gecanceld wegens Corona!
Als platform voor de gezondheid van Bosschenaren kunnen wij ons event Gezond Den Bosch helaas niet door laten gaan daar de gezondheidsmarkt, lezingen en Fittesten teveel mensen ‘op de been’ brengt.
Wel zullen we, zodra het mogelijk is, de Bosschenaar een uitgebreide Fittest aanbieden. Daarover geïnformeerd willen worden?
Mail naar info@gezonddenbosch.nl

Welkom op de website van Gezond Den Bosch, jouw platform voor een gezonde Bossche lifestyle. Het is onze missie is om bij te dragen aan een gezondere samenleving.
Samen met lokale partijen organiseren wij allerlei laagdrempelige gezondheidsactiviteiten. Van cursussen, lezingen, workshops en fittesten tot sportieve groepsuitjes (denk aan bijvoorbeeld personeelsuitjes, schooluitjes of met vrienden een leuke dag samen beleven).
Ook organiseren we ieder jaar het Gezond Den Bosch Event, een dag voor jong en oud gevuld met allerlei activiteiten en informatie voor een gezonde leefstijl. Ben jij al goed bezig?

Speciale aandacht:

Op deze pagina vind je aan de rechterzijde onze activiteiten kalender. De activiteiten staan opgesomd in de volgorde dat ze zullen plaatsvinden. Een aantal van deze activiteiten willen we graag speciaal bij je onder de aandacht brengen omdat ze op korte termijn gepland staan en/of omdat we er trots op zijn ze te organiseren:

Laatste nieuws

Lees verder...

Herken jij de signalen van darmkanker?

Het is belangrijk om darmkanker vroeg op te sporen. Hoe eerder de diagnose wordt gesteld, hoe meer kans er is op volledige genezing.
Lees verder...

Vitamine B12 en de toekomst

Steeds meer mensen kiezen mentaal bewust of intuïtief voor een vegetarische of veganistische leefstijl. Vooral onder (nieuwetijds)kinderen vind deze energetische bewustzijnsverschuiving plaats. Het doden en eten van dieren past niet bij wie ze zijn. Het ontstaan van een tekort aan vitamine B12 op langer termijn ligt dan op de loer.
Lees verder...

Samen Sterk!

Ben jij: tussen de 8 en 12 jaar Wil jij: lekker eten & lekker bewegen Én: lekker in je vel zitten? Samen Sterk - aan de slag met overgewicht
Lees verder...

Gezond slapen, hoe pak je dat aan?

i.s.m. de Consumentenbond
Naast voldoende beweging en gezond eten is rust essentieel voor je lichaam. Een goede nachtrust helpt je herstellen. Te weinig slaap brengt risico’s met zich mee. Zoals overgewicht.
link naar Facebookpagina van Gezond Den Bosch
icon: gezichtje dat niet blij kijkt omdat Facebook pagina niet weergegeven kan worden
Helaas is het door cookie-settings of privacy-settings niet mogelijk om de Facebook pagina van Gezond Den Bosch hier te laten zien...

Wilt u ze toch graag zien? Pas dan de settings aan, of klik op het Facebook-icon hierboven om rechtstreeks naar de pagina te gaan!

Gezonde Bossche lifestyle in beeld:

In 2019 kende het Gezond Den Bosch Event zijn 5 jarig jubileum. In 2020 hebben we, over gezondheid gesproken, het Event voor de eerste keer moeten annuleren wegens de Corona crisis. Tegen een dergelijk virus is helaas niet zoveel te beginnen, maar het onderstreept wel hoe belangrijk onze gezondheid is. We nodigen je dan ook graag uit om ook zelf een keer de gezonde sfeer te komen proeven tijdens een van onze activiteiten, workshops, seminars, en als het weer mag uiteraard ook ons grote jaarlijkse Event!