© 2021 Flik-Flak Sportclub
MENU
© 2021 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:
Activiteiten kalender
Het is vandaag:

Een gezond welkom!

hero image homepagina - sportieve vrouw met decor van gezond eten en fitness attributen

Welkom op de website van Gezond Den Bosch, jouw platform voor een gezonde Bossche lifestyle. Het is onze missie is om bij te dragen aan een gezondere samenleving.
Samen met lokale partijen organiseren wij allerlei laagdrempelige gezondheidsactiviteiten. Van cursussen, lezingen, workshops en fittesten tot sportieve groepsuitjes (denk aan bijvoorbeeld personeelsuitjes, schooluitjes of met vrienden een leuke dag samen beleven).
Ook organiseren we ieder jaar het Gezond Den Bosch Event, een dag voor jong en oud gevuld met allerlei activiteiten en informatie voor een gezonde leefstijl. Ben jij al goed bezig?

animatie logo Gezond Den Bosch wordt getekend

Speciale aandacht:

Op deze pagina vind je aan de rechterzijde onze activiteiten kalender. De activiteiten staan opgesomd in de volgorde dat ze zullen plaatsvinden. Een aantal van deze activiteiten willen we graag speciaal bij je onder de aandacht brengen omdat ze op korte termijn gepland staan en/of omdat we er trots op zijn ze te organiseren:

Gezond Den Bosch Event:
7 november 2021 / 11.00-16.00u

Laatste nieuws

Lees verder...

Nieuw ontwerp website!

website Gezond Den Bosch in een fris nieuw jasje. Dus ook jouw platform!
Ja hoor, je zit écht op de site van Gezond Den Bosch. Voor 2021 hebben we deze in een nieuw jasje gestoken. Dat zal je hoogstwaarschijnlijk al zijn opgevallen. In dit artikel lichten we graag even toe wat er veranderd is, hoe we op dit ontwerp zijn gekomen en welke nieuwe onderdelen je zal tegenkomen.
Lees verder...

Dobbelen voor gezondheid

leuk en gezond voor iedereen!
Heb jij een dobbelsteen thuis? Dan heb je alleen nog maar ons Generatie Dobbelspel nodig! Samen met Flik-Flak hebben we dit sport-spel gemaakt, waar iedereen aan mee kan doen.
Lees verder...

Gezonde leefstijl of gezond leven, hoe doe je dat?

Gezonde leefstijl of gezond leven bestaat uit een aantal onderdelen. Lees hier hoe je dit op een goede manier kunt aanpakken.

Gezonde Bossche lifestyle in beeld:

In 2019 kende het Gezond Den Bosch Event zijn 5 jarig jubileum. In 2020 hebben we, over gezondheid gesproken, het Event voor de eerste keer moeten annuleren wegens de Corona crisis. Tegen een dergelijk virus is helaas niet zoveel te beginnen, maar het onderstreept wel hoe belangrijk onze gezondheid is. We nodigen je dan ook graag uit om ook zelf een keer de gezonde sfeer te komen proeven tijdens een van onze activiteiten, workshops, seminars, en als het weer mag uiteraard ook ons grote jaarlijkse Event!