© 2021 Flik-Flak Sportclub
MENU
© 2021 Flik-Flak Sportclub
Activiteiten kalender
Activiteiten kalender

Een gezond welkom!

hero image homepagina - sportieve vrouw met decor van gezond eten en fitness attributen
Gezond Den Bosch
EVENT
30 januari 2022 / 11.00-16.00u

Welkom op de website van Gezond Den Bosch, jouw platform voor een gezonde Bossche lifestyle. Het is onze missie is om bij te dragen aan een gezondere samenleving.
Samen met lokale partijen organiseren wij allerlei laagdrempelige gezondheidsactiviteiten. Van cursussen, lezingen, workshops en fittesten tot sportieve groepsuitjes (denk aan bijvoorbeeld personeelsuitjes, schooluitjes of met vrienden een leuke dag samen beleven).
Ook organiseren we ieder jaar het Gezond Den Bosch Event, een dag voor jong en oud gevuld met allerlei activiteiten en informatie voor een gezonde leefstijl. Ben jij al goed bezig?

animatie logo Gezond Den Bosch wordt getekend

Speciale aandacht:

Op deze pagina vind je aan de rechterzijde onze activiteiten kalender. De activiteiten staan opgesomd in de volgorde dat ze zullen plaatsvinden. Een aantal van deze activiteiten willen we graag speciaal bij je onder de aandacht brengen omdat ze op korte termijn gepland staan en/of omdat we er trots op zijn ze te organiseren:

Laatste nieuws

Lees verder...

Met voeding buikklachten verminderen: het kan!

Veel mensen hebben last van buikklachten. Ze liggen wakker met buikpijn, schamen zich voor hun winderigheid of opgeblazen buik en hebben een vervelende stoelgang. De één kan vrijwel niet naar het toilet, de ander weer veel te vaak. Maar wist je dat voeding een grote rol speelt in de ontwikkeling van buikklachten?
Lees verder...

OXYTOCINE - Het knuffelhormoon

Niet alleen voor je eigen gelukzaligheid en gezondheid, maar ook voor die van een ander. Oxytocine versterkt je immuunsysteem en dat is precies wat we willen in deze tijd.
Lees verder...

Maak ons eten weer gezond

i.s.m. Maag Lever Darm Stichting
Wil jij ook dat ons eten en drinken weer gezond wordt? Help ons mee dit voor elkaar te krijgen en teken de Petitie!
Lees verder...

CIAP en polyneuropathy met VM therapie

Voor een beter leven
Met de VM therapie zorgt u dat de bloed doorstroming verbeterd, hierdoor gaan o.a. de afgestorven zenuwbanen weer opnieuw aangroeien. na enige tijd: minder pijn, minder tintelende voeten, betere stabiliteit en evenwicht, weer gevoel terug.

Gezonde Bossche lifestyle in beeld:

In 2019 kende het Gezond Den Bosch Event zijn 5 jarig jubileum. In 2020 hebben we, over gezondheid gesproken, het Event voor de eerste keer moeten annuleren wegens de Corona crisis. Tegen een dergelijk virus is helaas niet zoveel te beginnen, maar het onderstreept wel hoe belangrijk onze gezondheid is. We nodigen je dan ook graag uit om ook zelf een keer de gezonde sfeer te komen proeven tijdens een van onze activiteiten, workshops, seminars, en als het weer mag uiteraard ook ons grote jaarlijkse Event!