© 2022 Flik-Flak Sportclub
Gezond Den Bosch logo
MENU
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:
Activiteiten kalender
Het is vandaag:
Chronische pijn, hoe gaat u er mee om?

Chronische pijn, hoe gaat u er mee om?

May 6, 2021
(en nee! het zit niet tussen uw oren!)

Een psycholoog die weet hoe pijn fysiek werkt en een fysiotherapeut die ook de hersenen kent? Bij Fysiotherapie Maaspoort/ X-Fysio hebben we die combinatie om onze cliënten de best mogelijke behandeling en begeleiding te geven.

Hoe vaak gebeurt het niet, een patiënt die chronische of onverklaarbare pijn heeft en een dokter die zegt: "leer er maar mee leven". Of de dooddoener: "we kunnen niks vinden, het zit waarschijnlijk tussen uw oren".

Maar u als patiënt voelt die pijn wel degelijk en er mee leren leven, hoe doet u dat dan? Dat pijn niet simpelweg tussen de oren zit, weet Mike van Mackelenbergh na ruim 25 jaar ervaring als fysio- en manueel therapeut zeker. Ook diverse universitaire studies hebben hem doen realiseren dat ons zenuwstelsel na een ongeluk, operatie of andere oorzaak, soms een eigen leven gaat leiden. Waar mogelijk, gaat hij hiervoor fysiek met de cliënt aan de gang. Soms is er nu eenmaal blijvende schade waardoor de cliënt helaas op sommige gebieden beperkt blijft in doen en laten. Dit is niet altijd makkelijk voor de cliënt en het is dan prettig om daar begeleiding in te krijgen.

Wij hebben hiervoor de samenwerking met een pijnpsycholoog in onze praktijk. Buiten mentale ondersteuning, weet zij ook hoe pijn fysiek werkt en door de korte samenwerking met Mike, kan zij een betere begeleiding bieden in uw traject.

Mocht u geïnteresseerd zijn in wat wij voor uw chronische pijn kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@x-fysio.com of op telefoonnummer 085-0662890.

Terug naar Homepage
Wil je ook graag jouw nieuwsartikel hier zien?
Neem dan contact met ons op door hier te klikken!