© 2021 Flik-Flak Sportclub
MENU
© 2021 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:
Activiteiten kalender
Het is vandaag:
LOOP mee voor een GEZOND HART voor iedereen

LOOP mee voor een GEZOND HART voor iedereen

March 22, 2021

Op zaterdag 10 april organiseert de Hartstichting de Hartstocht. Dé wandeling van 2021. Maak jij graag een wandeling die goed is voor jouw hart en dat van een ander? Doe mee aan de Hartstocht en wandel mee op 10 april voor een gezond(er) hart voor iedereen. Kies jouw afstand van 5, 10, 15, 20 of 30 km. Start en finish vanuit je eigen voordeur of plek naar keuze.

De Hartstocht is 100% coronaproof en gaat sowieso door.

Tijdens de wandeling kun je genieten van Hartstocht Radio. Je luistert naar verhalen van ervaringsdeskundigen, BN’ers, deelnemers en jouw favoriete wandelbeats en verzoeknummers. In de aanloop naar de tocht krijg je, in samenwerking met de Hartstocht partners Becel, Healthy Fest, eRoutes, Fitbit en verschillende ambassadeurs tips op het gebied van een hartgezonde leefstijl.

Ook krijg je als deelnemer hulp om zoveel mogelijk geld op te halen voor levensreddend hartonderzoek. Zet samen met collega’s stappen naar een hartgezonder Nederland. Ieder vanaf zijn eigen locatie, maar toch verbonden als team en via Hartstocht Radio.

De Hartstocht op zaterdag 10 april is de kick-off van de Week van de Hartstocht: de week waarin ook de jaarlijkse collecte van de Hartstichting plaatsvindt.

Een ticket kost 15,- en inschrijven kan via www.hartstocht.nl/april. Hier vind je ook alle verdere relevante info.

Wil je als bedrijf de medewerkers een ticket aanbieden? Neem dan contact op met Team Hartstocht hartstocht@hartstichting.nl.

Medewerkers kunnen dan hun eigen ticket bestellen met een kortingscode. Aan de hand van de gebruikte codes ontvang je een verzamelfactuur.

Terug naar Homepage
Wil je ook graag jouw nieuwsartikel hier zien?
Neem dan contact met ons op door hier te klikken!