© 2021 Flik-Flak Sportclub
MENU
© 2021 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:
Activiteiten kalender
Het is vandaag:
Nieuw ontwerp website!

Nieuw ontwerp website!

March 2, 2021
website Gezond Den Bosch in een fris nieuw jasje. Dus ook jouw platform!

Ja hoor, je zit écht op de site van Gezond Den Bosch. Voor 2021 hebben we deze in een nieuw jasje gestoken. Dat zal je hoogstwaarschijnlijk al zijn opgevallen. In dit artikel lichten we graag even toe wat er veranderd is, hoe we op dit ontwerp zijn gekomen en welke nieuwe onderdelen je zal tegenkomen.

Gezond Den Bosch, ook jouw platform voor Bossche gezondheid

Als je aan Gezond Den Bosch denkt, denk je waarschijnlijk aan het evenement dat wij jaarlijks medio november organiseren in De Plek / Flik-Flak hal. Dit Event kon in 2020 helaas niet doorgaan in verband met Corona. De lege agenda die toen ontstond, zijn we gaan inzetten om na te denken over de toekomst van Gezond Den Bosch. Sinds de eerste editie van het Event in 2016 hebben we al veel bezoekers mogen ontvangen en zijn we fantastische samenwerkingen aangegaan met lokale partijen die samen met ons het Event invullen. Met deze partijen organiseren en faciliteren we door het jaar heen ook nog diverse losse activiteiten, zoals onder andere workshops, lezingen en cursussen.

Juist deze losse activiteiten, verdienen wat ons betreft meer aandacht. Daarom maken we nu een onderscheid tussen Gezond Den Bosch als "platform" en het jaarlijkse Gezond Den Bosch Event zoals je dat kent.

Als "platform" willen we een springplank zijn voor Bosschenaren om achter leuke en nuttige gezondheidsweetjes en -activiteiten te komen. Daarnaast willen we hiermee ook een podium zijn voor andere partijen en organisaties die met gezondheid te maken hebben en zichzelf in de kijker willen spelen. Dit deden we wel al, maar met onze vorige website konden we daar minder nadruk op leggen dan we wilde.

Activiteiten kalender

Om een jaar vol activiteiten inzichtelijk te maken, hebben we onze kalender vernieuwd. Rechts zie je nu de eerstvolgende activiteiten die er aan komen. Ook vind je op de homepage een aantal uitgelichte activiteiten. Ten tijden van schrijven zitten we nog altijd met Corona, dus de kalender is nog relatief leeg. Informatie over het jaarlijkse Gezond Den Bosch Event vind je nu op een aparte pagina, die je kan vinden in het menu linksboven.

Nieuwsartikelen

Je bent nu ons eerste nieuwsartikel aan het lezen! Dit is ook een nieuw onderdeel op onze website. Hier houden we je op de hoogte van nieuwtjes en updates. Ook willen we hiermee onze partners en samenwerkende partijen een plek te geven om iets van henzelf te laten horen, bijvoorbeeld als ze een leuk gezondheidsweetje willen delen of een blog willen schrijven.

Nieuwe indeling

Verder kan je in het menu linksboven zien dat we onderscheid maken in de verschillende soorten activiteiten. Naast de pagina over het Event, staan daar nu ook de Fittesten, Lezingen & Workshops en Gezonde Groepsuitjes los vermeld. Mocht je toch iets niet kunnen vinden, kan je op iedere pagina bovenaan een zoekbalk vinden. Voor het aanbod van Groepsuitjes, Lezingen & Workshops kunnen we uiteraard niet zonder onze fijne partners en samenwerkende partijen! We hopen hier deze activiteiten beter onder de aandacht te brengen, ook wanneer deze niet op de kalender staan.

Fris ontwerp met ruimte voor groei

Met grote dank aan Stephan Nabbe van gr8ideas die het nieuwe ontwerp van de website heeft gemaakt! Wij zijn blij met ons "nieuwe jasje" en we zetten met de nieuwe website in op groei, overzichtelijkheid, nieuwe kansen en een nog gezonder 's-Hertogenbosch.

Terug naar Homepage
Wil je ook graag jouw nieuwsartikel hier zien?
Neem dan contact met ons op door hier te klikken!