© 2021 Flik-Flak Sportclub
MENU
© 2021 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:
Activiteiten kalender
Het is vandaag:
Sportieve wandeling voor senioren

Sportieve wandeling voor senioren

March 29, 2021
Daag jezelf uit en maak de wandeling zo intensief als dat je zelf wil

Vanaf het Flik-Flak terrein hebben wij een sportieve wandeling uitgezet van ongeveer 2.5 kilometer met 10 beweeg opdrachten die speciaal bedacht zijn voor senioren.

Download de PDF met wandelroute en beweegopdrachten

Links van deze tekst kan je klikken op "Sportieve Senioren Wandeling" en het bestand opslaan. Print deze uit en neem deze mee als je de wandeling gaat lopen. Als je deze pagina op een smartphone of tablet bekijkt, staat de PDF onder dit bericht.

De start begeeft zich op het plein bij Flik-Flak (marathonloop 7, 5235 AA ‘s-Hertogenbosch). Op de eerste pagina staat een kaartje welke de wandelroute aangeeft met een rode lijn. Deze gaat eerst richting het Burgemeester van Zwietenpark, vervolgens loopt deze met de klok mee door het park en dan ga je weer terug richting Flik-Flak. Het is niet erg als je de route niet 100% nauwkeurig volgt.


Deze wandeling is gevuld met 10 beweeg opdrachten die speciaal bedacht zijn voor senioren. Op de kaart staan getallen die bij de opdrachten horen. Er staan ook steeds sterren op de kaart die aangeven waar de opdrachten ongeveer uitgevoerd mogen worden. De opdrachten staan op de pagina’s van de PDF uitgelegd.

Je zelf mag bepalen hoe vaak je de opdrachten uitvoert, dus daag jezelf uit!

Indien gewenst kan de RouteYou app gebruikt worden om de route te lopen. Kijk dan voorafgaand aan de wandeling op deze pagina: https://bit.ly/2QPTXCj

Terug naar Homepage
Wil je ook graag jouw nieuwsartikel hier zien?
Neem dan contact met ons op door hier te klikken!