Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw device om de gebruikerservaring te optimaliseren, analyseren van gebruik van deze site en andere marketing doeleinden. Lees ons Privacy beleid voor meer informatie.
Gezond Den Bosch logo
MENU
Het is vandaag:

Timetable

Tijden worden hier zsm weergegeven
Timetable Lezingen & Workshops
Het is vandaag:

Timetable

SLUITEN
close button
Tijden worden hier zsm weergegeven
Timetable Lezingen & Workshops
Het is vandaag:

Timetable

SLUITEN
close button
Tijden worden zsm hier weergegeven

Gezond Den Bosch EVENT

banner Gezond Den Bosch Event, Zumba
Gezond Den Bosch
EVENT
GEANNULEERD!

6de editie gecanceld wegens Corona!
Als platform voor de gezondheid van Bosschenaren kunnen wij ons event Gezond Den Bosch helaas niet door laten gaan daar de gezondheidsmarkt, lezingen en Fittesten teveel mensen ‘op de been’ brengt.
Wel zullen we, zodra het mogelijk is, de Bosschenaar een uitgebreide Fittest aanbieden. Daarover geïnformeerd willen worden?
Mail naar info@gezonddenbosch.nl

Gezond Den Bosch  organiseert jaarlijks een groots evenement rondom het thema gezondheid in de breedste zin van het woord. Op deze dag kunnen bezoekers alles te weten komen over een gezonde leefstijl èn nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Vele lezingen, workshops, fitheidstesten en belevenissen georganiseerd rondom een grote gezondheidsmarkt met stands van vele partners die je graag informeren over alles op het gebied van gezondheid.

Ken je onze thema's al?

'Gezond & Gezondheid' is een zeer breed begrip. Denk hierbij aan sport, voeding, medische zaken maar ook aan ontspanning of massage. Daarom heeft het Gezond Den Bosch Event verschillende (gezondheids)thema's.

Op onze gezondheidsmarkt worden tal van onderwerpen aangeboden als actieve workshop, maar denk ook zeker aan een groot aantal lezingen, (sport)activiteiten en onze inmiddels zeer bekende Fittest & Health Check Box waarin je op de meest belangrijke aspecten antwoord krijgt op de vraag "hoe staat mijn eigen gezondheid er eigenlijk voor?"

Hieronder kun je ontdekken wat we voor Gezond Den Bosch editie 2021 voor je in petto hebben. (let op: het programma zal tot aan de week voor het Event blijven groeien, dus check regelmatig welke onderwerpen, workshops, lezingen etc. er toegevoegd zijn aan het programma!)

Gezonde sfeer:

In 2019 kende het Gezond Den Bosch Event zijn 5 jarig jubileum. In 2020 hebben we, over gezondheid gesproken, het event voor de eerste keer moeten annuleren wegens de Corona crisis. Tegen een dergelijk virus is helaas niet zoveel te beginnen, maar onderstreept wel hoe belangrijk onze gezondheid is. We nodigen u dan ook graag uit om ook zelf een keer de gezonde sfeer te komen proeven tijdens een van onze activiteiten, workshops, seminars, en als het weer mag uiteraard ook ons grote jaarlijkse Event!

sfeerfoto - ontvangst gezond Den Bosch eventsfeerfoto - fysio demonstratiesfeerfoto - fysio in gesprek met ouder echtpaarsfeerfoto - demonstratie Krav Magasfeerfoto - stylingadviessfeerfoto - Health Check Box - laat je gezondheid checken in 5 minutensfeerfoto - overzicht gezondheidsmarktsfeerfoto - interactieve Zumba demonstratiesfeerfoto - acro demonstratiesfeerfoto - mensen in gesprek bij gezondheidsstandssfeerfoto - meedoen met Freerunning workshopsfeerfoto - in geanimeerd gesprek met EHBO medewerkerssfeerfoto - spiertraining met halters