© 2021 Flik-Flak Sportclub
MENU
© 2021 Flik-Flak Sportclub
Timetable Lezingen & Workshops
Het is vandaag:

Timetable

SLUITEN
close button
Tijden worden hier zsm weergegeven
Timetable Lezingen & Workshops
Het is vandaag:

Timetable

SLUITEN
close button
Tijden worden zsm hier weergegeven
Het is vandaag:

Timetable

Tijden worden hier zsm weergegeven
Mindfulness

Mindfulness

Tijdens deze kennismakingsworkshop Mindfulness ontvang je informatie over mindfulness en de effecten ervan én kun je in de praktijk een mindfulness-oefening ervaren.

Mindfulness betekent kortweg ‘aandachtig zijn’. Je weet wat je doet, terwijl je het doet en je weet wat er in je omgaat en wat er om je heen gebeurt. Hierdoor leer je jezelf goed kennen, merk je de leuke dingen in je leven beter op en kun je adequater reageren op minder prettige situaties en ervaringen.

Mindfulness is een vaardigheid die je kunt trainen door te oefenen. Wil je: -vaker rust ervaren en minder piekeren; -veerkrachtiger omgaan met stress, veranderingen en tegenslag; -effectiever omgaan met emoties (emotieregulatie); -lichaamssignalen eerder opmerken; -meer zelfinzicht; -automatische patronen leren herkennen en doorbreken? Misschien is mindfulness dan iets voor jou!

Ik ben Patricia van Ooijen:

“Mindfulness en ACT maken mijn leven lichter."

Al na een paar maanden van mindfulness-beoefening had ik meer rust in mijn hoofd en in mijn lijf, was ik milder voor mezelf en genoot ik meer van de kleine dingen in het leven. ACT leerde me vervolgens meer vanuit mijn persoonlijke waarden te leven en ondanks (of dankzij 😉) gevoelens van angst en kritische gedachten tóch te doen wat belangrijk voor me is. Steeds opnieuw, stap voor stap en met humor. Ik vind het effect van mindfulness en ACT zo verrassend en mijn leven wordt er zoveel fijner en evenwichtiger door dat ik ook anderen hiermee kennis wil laten maken. Ik werkt sinds 2014 als (gecertificeerd) mindfulnesstrainer en ACT-coach en verzorg bedrijfs- en groepstrainingen en individuele begeleiding. En woon met mijn partner in kinderen in Vught.