Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw device om de gebruikerservaring te optimaliseren, analyseren van gebruik van deze site en andere marketing doeleinden. Lees ons Privacy beleid voor meer informatie.
Het is vandaag:

Timetable

Tijden worden hier zsm weergegeven
Gezond Den Bosch logo

Event - Programma

gezondheidsmarkt met verschillende standjes

Programma overzicht 2022

We zijn trots op het uitgebreide programma dat we kunnen aanbieden tijdens ons jaarlijkse Event! In onderstaande overzicht vind je de activiteiten die we komende editie voor je in petto hebben! Uit ervaring weten we dat dit programma blijft groeien tot op het laatste moment, dus check geregeld onze site om op de hoogte te blijven van de laatste stand van zaken, ook i.v.m. Corona!

Extra informatie over een activiteit kan verkregen worden door op de foto van de betreffende activiteit te klikken in onderstaand programmaoverzicht.

Toelichting bij onderstaand programmaoverzicht:

icon om aan te geven voor welke activiteiten inschrijving vereist is.

= inschrijven noodzakelijk

= betaalde activiteit

= lezing of workshop

Let op: er zijn enkele activiteiten waarvoor inschrijven noodzakelijk is (ook deze activiteiten zijn GRATIS!) in verband met beperkte capaciteit. Voor deze activiteiten kan inschreven worden op de pagina van deze activiteit zelf (klik op de gewenste activiteit om in te schrijven).

MENU
Timetable Lezingen & Workshops
Het is vandaag:

Timetable

SLUITEN
close button
Tijden worden hier zsm weergegeven
Timetable Lezingen & Workshops
Het is vandaag:

Timetable

SLUITEN
close button
Tijden worden zsm hier weergegeven