Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw device om de gebruikerservaring te optimaliseren, analyseren van gebruik van deze site en andere marketing doeleinden. Lees ons Privacy beleid voor meer informatie.
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Gezond Den Bosch logo
MENU
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:

Gezonde (groeps)uitjes

hero image fittest pagina - jong en oud in sportieve pose
logo Gezond Den Bosch. Appel met skyline van Den Bosch.

Leuk én gezond! Daarin zijn we vrij uniek in Brabant!
We beschikken over vele (topsport) ruimten en zalen en hebben de mogelijkheid om naast standaard groepsuitjes ook arrangementen op maat te verzorgen.
Wil je dit combineren met een gezonde lunch, diner of hapje tussendoor? Ook dat behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kortom, zoek je een leuke, compleet verzorgde en gezonde groepsactiviteit? Lees dan vooral even verder of mail naar: info@gezonddenbosch.nl

Bekijk onze arrangementen!

Is jouw bedrijf goed bezig?

En dan hebben we het natuurlijk even niet over de jaaromzet, maar over de gezondheid van je personeel! Leuk hoor, borrelen met zo'n vettige bittergarnituur. Maar wie voor gezond kiest, kiest voor het welzijn van zijn personeel! Daarom organiseren wij diverse vitaliteitsarrangementen als personeelsuitje voor het bedrijfsleven.

Wat is er zoal mogelijk?

Wil je een totaal verzorgde leuke en gezonde dag ervaren zonder zelf een heel programma samen te stellen? Maak dan gebruik van onze speciale pakketten! Deze pakketten zijn zo samengesteld dat een gevarieerd dagprogramma gegarandeerd is, inclusief bijbehorende gezonde verzorging.

Maar het is natuurlijk ook zeker mogelijk om zelf een dag(deel)programma naar wens samen te stellen, helemaal op maat voor de groep die deel gaat nemen. We werken hierbij met (activiteiten)blokken die naar wens samengesteld kunnen worden tot een gezond en leuk programma.

Om een idee te geven van de verschillende mogelijkheden en de opbouw van een uitje hebben we 3 kant-en-klare arrangementen samengesteld. Uiteraard zijn ook hierop wijzigingen in overleg mogelijk.

Prijzen van de arrangementen zijn per persoon op basis van tenminste 20 personen. Voor kleinere groepen is mogelijk een toeslag van toepassing.

Liever een groepsuitje op maat? klik hier!

Arrangement 1: "Vitaal" / duur: ca. 2 uur

Dit arrangement is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • ontvangst met koffie
 • dé gymles
 • fittest
icon prijsindicatie arrangement
€ 17,50 p.p

Arrangement 2: "Vitaler" / duur: ca. 4 uur

Dit arrangement is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • ontvangst met koffie
 • dé gymles
 • workshop Anti-Stress
 • lunch (standaard)
 • kahoot Leefstijl
 • fittest
icon prijsindicatie arrangement
€ 30,-- p.p

Arrangement 3: "Vitaalst" / duur: ca. 6 uur

Dit arrangement is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • ontvangst met koffie
 • dé gymles
 • de Anti-Stress workshop
 • lunch (standaard)
 • kahoot Leefstijl
 • fittest
 • pauze met gezonde snack
 • lezing: "op weg naar een gezonde leefstijl"
 • spel Crossbocia
icon prijsindicatie arrangement
€ 50,-- p.p

Uitje-op-maat

Maar het is natuurlijk ook zeker mogelijk om zelf een dag(deel)programma naar wens samen te stellen, helemaal op maat voor de groep die deel gaat nemen.

We bieden hieronder 4 categorieën aan: Sport & spel, Fittest, Lezingen/workshops en Horeca waaruit je zelf je programma kunt samenstellen.

Voor het gemak staat rechts van de activiteit al een indicatie van de prijsklasse, van goedkoop (€) naar duurder (€€€).  

Let op, dit is slechts een deel van de mogelijkheden, dus mocht je interesse hebben in een "dagje-op-maat" informeer dan zeker even naar ALLE mogelijkheden: info@gezonddenbosch.nl!

Acro
Acro
Acrogym is een combinatie van gymnastiek en acrobatiek. In deze sport komen heel veel vaardigheden samen: behendigheid en kracht, maar ook psychologische en sociale vaardigheden. Leren samen te werken, communiceren en letterlijk en figuurlijk op elkaar bouwen. Acrogym is dus niet alleen een spectaculaire en spannende manier van lichaamsbeweging, het biedt ook de mogelijkheid om vaardigheden te ontwikkelen die onmisbaar zijn in het dagelijks leven.
€€
Aikido
Aikido
Aikido is een krijgskunst, welke per definitie gericht is op de-escalatie. Het gaat bij Aikido om het controleren en neutraliseren van de aanval en niet om het leren uitschakelen van de tegenstander (dualiteit). Een leuke en leerzame kennismaking!
€€
Apenkooien
Apenkooien
Apenkooi is een spel, vaak gespeeld tijdens gymlessen, waarbij onze grote sportzaalgym vol hindernissen staat en de tikker zo veel mogelijk anderen probeert af te tikken. Wanneer iemand is getikt, is deze af, en moet deze uit het veld gaan. Rennen, springen, klimmen en klauteren dus!
Badminton
Badminton
Echt een sport die je het beste in een zaal kunt doen zonder dat je rekening hoeft te houden met de wind!
Basketbal
Basketbal
Een sport om door een ringetje te halen. Leuk om te doen, ook als je (nog) niet zoveel ervaring hebt!
Bodypump
Bodypump
Met behulp van Barbells (halter met gewichten eraan) trainen we op swingende muziek al onze grote spiergroepen zoals rug, benen en armen.
€€
Bosu Bal training
Bosu Bal training
Een bosu ball, ook wel balanstrainer genoemd, ziet eruit als een doorgeknipte skippybal. In deze workout trainen we, los van alle spieren, ook balans. Kortom een gevarieerde workout!
Bowlen
Bowlen
Bowling is een sport waarbij de speler door middel van een bowlingbal moet proberen om alle tien de pins omver te gooien. Bowling is ontstaan uit het aloude spel kegelen. Wie gaat als eerste de STRIKE gooien?
€€
Capoeria
Capoeria
Capoeira is een Braziliaanse combinatie van muziek, acrobatiek, dans en gevecht. Capoeira wordt niet ‘gedanst’ of ‘gevochten/gespard’, maar gespeeld. Dit woord geeft precies aan waar het in capoeira om draait: speelsheid, energie, creativiteit, beweeglijkheid en kameraadschap.
€€
Conditietraining / HIIT-training
Conditietraining / HIIT-training
Lekker zweten met tal van verschillende oefeningen die elkaar opvolgen. Alle spieren worden even wakker geschud!
De Fittest bestaat altijd uit 8 vaste onderdelen aangevuld met 2 onderdelen naar keuze. Ga voor meer informatie naar de pagina Fittesten. De vermelde prijsindicatie geldt dan ook niet per onderdeel maar voor de gehele Fittest!
Balans-test
Balans-test
Bij elke leeftijd hoort een bepaalde tijd dat je op 1 been kunt staan, op blote voeten en ja…met ogen dicht.
Bloeddrukmeting
Bloeddrukmeting
Hierbij meten we de kracht waarmee het hart het bloed het lichaam rondpompt. Een (te) hoge bloeddruk vergroot de kans op hart en vaatziekten en lage bloeddruk is minder gevaarlijk en zorgt vaak voor duizeligheid bij te snel opstaan of veranderen van positie.
Bloktransfer-test (Oog-handcoördinatie)
Bloktransfer-test (Oog-handcoördinatie)
Hoe goed is jouw oog/handcoördinatie? In deze test probeer je zo snel mogelijk met de hand de blokjes te verplaatsen naar een ander plateau. Klopt jouw reactiesnelheid bij jou leeftijd?
Body Mass Index
Body Mass Index
Hierbij wordt je lengte en gewicht gemeten en gekeken wat je BMI is. Kortom is je gewicht in verhouding met je fysiek?
Knijpkracht-test
Knijpkracht-test
Door te knijpen in de handkrachtmeter zie je hoe sterk de kracht is in je hand. Is links net zo sterk? Bij vrouwen is de scoretabel vanzelfsprekend lichter.
Middelomtrek
Middelomtrek
Met een centimeterband wordt je buikomvang gemeten en gecontroleerd of deze klopt bij jouw leeftijd en geslacht.
Mini conditietest
Mini conditietest
In deze test meten we 3x je hartslag op. Bij rust, na activiteit van 1 minuut en daarna weer na 5 min. hersteltijd. Leuk om zelf te ontdekken hoe snel het hart reageert op inspanning en weer tot rust komt. Dit doen we d.m.v. hartslagmeters of door polsmetingen.
Planken
Planken
In deze test lig je in een plankpositie en meten we hoelang jij deze houding vol houdt. Het vraagt veel van buik en rugspieren die je hiervoor goed moet kunnen aanspannen.
Sit and reach
Sit and reach
In deze test zit je op de grond en schuif je een staaf naar voren waarbij de lenigheid van de rug en hamstrings wordt gemeten. Hierbij mogen de mannen natuurlijk lager scoren in de tabel.
Sit-up test
Sit-up test
Hierbij wordt gekeken hoe sterk de buikspieren zijn, want bij elke leeftijd hoort een bepaalde score van sit-ups.
Gezond afvallen
Gezond afvallen
Al die verhalen en goed bedoelde adviezen over voeding: waar moet je nu echt op letten? Moet je heel anders gaan eten en hoe zorg je dat eten leuk blijft? Tijdens deze lezing staan we stil bij de invloed van voeding op je bloedglucosewaarden. Ga naar huis met tips en informatie waar je wat aan hebt!
€€
Gezonde voeten
Gezonde voeten
De basis zijn letterlijk onze voeten en die willen we gezond houden. De podotherapeut zal je hierin mee-nemen hoe je dat het beste kunt doen èn kan ook een voetscan maken. Zeer leerzaam dus!
€€
Happy Hormomen
Happy Hormomen
Wat is de invloed van hormonen op ons dagelijks leven. In elk geval veel groter dan de meeste mensen denken.
€€
Image Consulting: Feel good look good
Image Consulting: Feel good look good
Het gaat je een positieve draai geven aan hoe je je voelt. Het innerlijk en uiterlijk zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met elkaar en hebben grote invloed op elkaar. Een kleurenanalyse en kledingadvies laten je zien wat je met de juiste kleuren en modellen kunt verbeteren. Je ziet er dan nog beter, gezonder, stralender uit!.
€€
Kahoot Algemeen
Kahoot Algemeen
Een leuke interactieve quiz waarbij individueel, per tweetal of per team gestreden wordt over wie de meeste algemene kennis heeft die gaat over sport, voeding en gezondheid.
Kahoot Ken jij je lijf
Kahoot Ken jij je lijf
Een leuke interactieve quiz waarbij individueel, per tweetal of per team gestreden wordt over wie de meeste algemene kennis heeft betreffende ons lijf.
Kahoot Leefstijl
Kahoot Leefstijl
Een leuke interactieve quiz waarbij individueel, per tweetal of per team gestreden wordt over wie de meeste algemene kennis heeft betreffende een gezonde leefstijl.
Kahoot Voeding
Kahoot Voeding
Een leuke interactieve quiz waarbij individueel, per tweetal of per team gestreden wordt over wie de meeste kennis heeft betreffende voeding.
Kleur en Styling
Kleur en Styling
Een kleuradvies kleding geeft antwoord op de vraag “welk kleurtype ben ik?”, “Welke kleur kleding past bij mij?” of “welke kleur haar past bij mij?”. Ook kun je hiermee inzicht krijgen in welke kleuren je kunt kiezen uit de actuele modekleuren.
€€
Lage Rugklachten
Lage Rugklachten
Lage rugpijn is een veel voorkomende aandoening. Tussen de 50 en 90% van de volwassenen zal ooit in zijn leven een episode van lage rugpijn doormaken. Jaarlijks is dit ongeveer 20% van de bevolking. In deze lezing over rugklachten zal worden ingaan op verschillende soorten rugklachten en welke behandelmogelijkheden er bij de fysio/manueeltherapeut zijn.
€€
Aanvullende opties
Aanvullende opties
- Bossche Bol mini op schaal (op maandag pas om 10.00 uur leverbaar) - Worstenbroodje warm op schaal - Stokbroodjes met eiersalade, tonijnsalade, selderij salade, bourgondische salade en kip kerrie salade op schaal - Assortiment van nootjes, olijven, kerrie rondjes, party mix e.d. - Kan koffie (16 kopjes) - Kan thee (8 theeglazen)
Diner "Aziatisch buffet"
Diner "Aziatisch buffet"
- Nasi, bami en witte rijst - Kip saté - Gehaktballetjes in ketjap saus - Vegetarische curry - Twee soorten warme groenten - Twee verschillende salades - Kroepoek - Atjar
€€
Diner "Italiaans buffet"
Diner "Italiaans buffet"
- Spaghetti en fussilli - Bolognesesaus - Vegetarische tomatensaus - Carbonarasaus - Twee soorten warme groenten - Twee verschillende salades - Stokbrood met kruidenboter
Diner "Mexicaans buffet"
Diner "Mexicaans buffet"
- Tortilla’s, rode en witte rijst - Chili con carne - Chili sin carne - Mexicaanse gehaktballetjes - Kip in Mexicaanse saus - Twee soorten warme groenten - Drie verschillende salades - Nacho’s met huisgemaakte salsa, chilisaus en zure room
€€
Gezonde borrel
Gezonde borrel
Met o.a. - fruitwaters - sapjes - gezonde snacks met dipjes
Lunch "budget"
Lunch "budget"
- Schaal met zachte broodjes (vlees, kaas, selderij en eiersalade) - Koffie/thee/melk en jus
Lunch "extra"
Lunch "extra"
- Schaal met zachte broodjes (vlees, kaas, selderij en eiersalade) - Krentenbol - Croissant - Soep - Stuk fruit - Koffie/thee/melk/fruitwater en jus
Lunch "luxe"
Lunch "luxe"
- Schaal met zachte broodjes (2 soorten vlees, kaas, tonijn, selderij en eiersalade) - Krentenbol - Croissant - Gezonde reep - Soep - Stuk fruit - Koffie / thee / melk / fruitwater en jus
Lunch "standaard"
Lunch "standaard"
- Schaal met zachte broodjes (vlees, kaas, selderij en eiersalade) - Krentenbol - Soep - Koffie/thee/melk en jus
Activiteiten kalender
Het is vandaag: