Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw device om de gebruikerservaring te optimaliseren, analyseren van gebruik van deze site en andere marketing doeleinden. Lees ons Privacy beleid voor meer informatie.
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Gezond Den Bosch logo
MENU
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:

Gezonde (groeps)uitjes

hero image fittest pagina - jong en oud in sportieve pose
logo Gezond Den Bosch. Appel met skyline van Den Bosch.

Leuk én gezond! Daarin zijn we vrij uniek in Brabant!
We beschikken over vele (topsport) ruimten en zalen en hebben de mogelijkheid om naast standaard groepsuitjes ook arrangementen op maat te verzorgen.
Wil je dit combineren met een gezonde lunch, diner of hapje tussendoor? Ook dat behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kortom, zoek je een leuke, compleet verzorgde en gezonde groepsactiviteit? Lees dan vooral even verder of mail naar: info@gezonddenbosch.nl

Bekijk onze arrangementen!

Is jouw bedrijf goed bezig?

En dan hebben we het natuurlijk even niet over de jaaromzet, maar over de gezondheid van je personeel! Leuk hoor, borrelen met zo'n vettige bittergarnituur. Maar wie voor gezond kiest, kiest voor het welzijn van zijn personeel! Daarom organiseren wij diverse vitaliteitsarrangementen als personeelsuitje voor het bedrijfsleven.

Wat is er zoal mogelijk?

Wil je een totaal verzorgde leuke en gezonde dag ervaren zonder zelf een heel programma samen te stellen? Maak dan gebruik van onze speciale pakketten! Deze pakketten zijn zo samengesteld dat een gevarieerd dagprogramma gegarandeerd is, inclusief bijbehorende gezonde verzorging.

Maar het is natuurlijk ook zeker mogelijk om zelf een dag(deel)programma naar wens samen te stellen, helemaal op maat voor de groep die deel gaat nemen. We werken hierbij met (activiteiten)blokken die naar wens samengesteld kunnen worden tot een gezond en leuk programma.

Om een idee te geven van de verschillende mogelijkheden en de opbouw van een uitje hebben we 3 kant-en-klare arrangementen samengesteld. Uiteraard zijn ook hierop wijzigingen in overleg mogelijk.

Prijzen van de arrangementen zijn per persoon op basis van tenminste 20 personen. Voor kleinere groepen is mogelijk een toeslag van toepassing.

Liever een groepsuitje op maat? klik hier!

Arrangement 1: "Vitaal" / duur: ca. 2 uur

Dit arrangement is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • ontvangst met koffie
 • dé gymles
 • fittest
icon prijsindicatie arrangement
€ 17,50 p.p

Arrangement 2: "Vitaler" / duur: ca. 4 uur

Dit arrangement is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • ontvangst met koffie
 • dé gymles
 • workshop Anti-Stress
 • lunch (standaard)
 • kahoot Leefstijl
 • fittest
icon prijsindicatie arrangement
€ 30,-- p.p

Arrangement 3: "Vitaalst" / duur: ca. 6 uur

Dit arrangement is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • ontvangst met koffie
 • dé gymles
 • de Anti-Stress workshop
 • lunch (standaard)
 • kahoot Leefstijl
 • fittest
 • pauze met gezonde snack
 • lezing: "op weg naar een gezonde leefstijl"
 • spel Crossbocia
icon prijsindicatie arrangement
€ 50,-- p.p

Uitje-op-maat

Maar het is natuurlijk ook zeker mogelijk om zelf een dag(deel)programma naar wens samen te stellen, helemaal op maat voor de groep die deel gaat nemen.

We bieden hieronder 4 categorieën aan: Sport & spel, Fittest, Lezingen/workshops en Horeca waaruit je zelf je programma kunt samenstellen.

Voor het gemak staat rechts van de activiteit al een indicatie van de prijsklasse, van goedkoop (€) naar duurder (€€€).  

Let op, dit is slechts een deel van de mogelijkheden, dus mocht je interesse hebben in een "dagje-op-maat" informeer dan zeker even naar ALLE mogelijkheden: info@gezonddenbosch.nl!

Core stablility training
Core stablility training
Op grote gymballen gaan we alle rompspieren trainen van de buik en rug. Je kunt het zo zwaar maken als je wilt door de houding op de bal te veranderen. Vallen hoort er natuurlijk bij, maar we werken op een zachte vloer…. dus veilig!
Cross Boccia
Cross Boccia
Cross Boccia is een bal- en werpsport die binnen en buiten gespeeld kan worden. Er kan eigenlijk overal gespeeld worden en dat maakt het zo makkelijk en fijn! Het spel is vergelijkbaar met petanque maar dan staan er overal obstakels en zijn de ballen lichter en zachter.
Crossboksen
Crossboksen
Deze next level workout is zowel voor mannen en vrouwen. Net als bij Pink Boxing wordt ook hier puur het middel boksen gebruikt om fit te worden. Geen sparvormen en geen blauwe ogen dus.
€€
De gymles
De gymles
Weer eens echt een ‘oude’ gymles meemaken zoals vroeger? Met warming-up, opdrachten en spel natuurlijk en altijd afgestemd op het niveau van de deelnemers.
Freerunnen
Freerunnen
Een sport waarbij het de bedoeling is om zo sierlijk mogelijk over obstakels te geraken en om van het ene obstakel naar het andere te springen. En dat natuurlijk op onze airtracks en zachte dikke matten i.v.m. veiligheid.
€€
Hatha Yoga
Hatha Yoga
De klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat, dynamische en verstilde houdingen wisselen elkaar af. Door rustige, meditatieve houding is er ruimte om waar te nemen en te ontspannen in wat zich van binnen voordoet. Fysieke en mentale grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verruimd, wat zorgt voor een groter, innerlijk draagvermogen en meer vitaliteit.
€€
Hip hop dans
Hip hop dans
Een street dance stijl wat gedanst wordt op hiphop muziek. Hiphop dance is onderdeel van de hiphop-cultuur, waaronder stijlen als Breaking (Breakdance), Locking en Popping. Tuurlijk sluiten we graag af met een “battle”!
Judo
Judo
Judo is een verdedigingssport en een zelfbeheersingssport. Je leert er op de goede manier vallen en je te concentreren. Je moet je geweldig goed kunnen concentreren bij de kata's. Wat betekent kata's dan weer: kata's betekent vallen met stijl, maar je moet er ook allerlei bewegingen voor kunnen of doen.
€€
Kan Jam
Kan Jam
Voor een spelletje KanJam heb je naast spelers alleen een frisbee en 2 KanJam cans (tonnen) nodig. De spelregels en het spelverloop zijn ook heerlijk eenvoudig. Op verschillende manieren kunnen de 2 teams, max. 4 spelers, de frisbee in de Kan werpen. Het doel van het spel is om uiteindelijk 21 punten te behalen en dit natuurlijk eerder te doen dan je tegenstanders.
Krav Maga
Krav Maga
Krav Maga is een van oorsprong Israëlisch zelfverdedigingssysteem. De technieken zijn eenvoudig en praktijkgericht. Ze kunnen in stressvolle situaties door zowel mannen als vrouwen en zelfs door kinderen toegepast worden. Ongeacht lichamelijke en conditie of kracht. Doel is anderen zichzelf te leren verdedigen wanneer dat nodig is.
€€
De Fittest bestaat altijd uit 8 vaste onderdelen aangevuld met 2 onderdelen naar keuze. Ga voor meer informatie naar de pagina Fittesten. De vermelde prijsindicatie geldt dan ook niet per onderdeel maar voor de gehele Fittest!
Balans-test
Balans-test
Bij elke leeftijd hoort een bepaalde tijd dat je op 1 been kunt staan, op blote voeten en ja…met ogen dicht.
Bloeddrukmeting
Bloeddrukmeting
Hierbij meten we de kracht waarmee het hart het bloed het lichaam rondpompt. Een (te) hoge bloeddruk vergroot de kans op hart en vaatziekten en lage bloeddruk is minder gevaarlijk en zorgt vaak voor duizeligheid bij te snel opstaan of veranderen van positie.
Bloktransfer-test (Oog-handcoördinatie)
Bloktransfer-test (Oog-handcoördinatie)
Hoe goed is jouw oog/handcoördinatie? In deze test probeer je zo snel mogelijk met de hand de blokjes te verplaatsen naar een ander plateau. Klopt jouw reactiesnelheid bij jou leeftijd?
Body Mass Index
Body Mass Index
Hierbij wordt je lengte en gewicht gemeten en gekeken wat je BMI is. Kortom is je gewicht in verhouding met je fysiek?
Knijpkracht-test
Knijpkracht-test
Door te knijpen in de handkrachtmeter zie je hoe sterk de kracht is in je hand. Is links net zo sterk? Bij vrouwen is de scoretabel vanzelfsprekend lichter.
Middelomtrek
Middelomtrek
Met een centimeterband wordt je buikomvang gemeten en gecontroleerd of deze klopt bij jouw leeftijd en geslacht.
Mini conditietest
Mini conditietest
In deze test meten we 3x je hartslag op. Bij rust, na activiteit van 1 minuut en daarna weer na 5 min. hersteltijd. Leuk om zelf te ontdekken hoe snel het hart reageert op inspanning en weer tot rust komt. Dit doen we d.m.v. hartslagmeters of door polsmetingen.
Planken
Planken
In deze test lig je in een plankpositie en meten we hoelang jij deze houding vol houdt. Het vraagt veel van buik en rugspieren die je hiervoor goed moet kunnen aanspannen.
Sit and reach
Sit and reach
In deze test zit je op de grond en schuif je een staaf naar voren waarbij de lenigheid van de rug en hamstrings wordt gemeten. Hierbij mogen de mannen natuurlijk lager scoren in de tabel.
Sit-up test
Sit-up test
Hierbij wordt gekeken hoe sterk de buikspieren zijn, want bij elke leeftijd hoort een bepaalde score van sit-ups.
Acupunctuur
Acupunctuur
Met naaldjes op acupunctuurpunten worden energiestromen in het lichaam gestimuleerd. Blokkades ver-dwijnen en de energie kan weer gelijkmatig stromen, waardoor klachten afnemen. De acupuncturist vertelt en laat je, voor de liefhebber, ook ervaren hoe het werkt.
€€
Ademsessie, zoals je ademt leef je
Ademsessie, zoals je ademt leef je
De missie is om mensen gelukkiger en vitaler te maken d.m.v. bewust ademhalen. Dat je je onbewuste ademhaling bewust maakt en ervaart wat dit voor je kan betekenen. Ik gun dit jou of je bedrijf ook!
€€
Beter slapen
Beter slapen
Gezonde slaap. Steeds meer bedrijven realiseren zich hóe belangrijk gezonde slaap is. En niet alleen als je medewerkers in ploegendienst werken. Kort door de bocht: slaap zorgt voor fysiek en mentaal herstel. Waardoor je energie hebt om lekker te werken.
€€
Chronisch ziek en tóch gezond
Chronisch ziek en tóch gezond
Deze interactieve lezing gaat over: Hoe breng jij nu over wat voor jou belangrijk is? En wat is dat dan? Wie ben jij met jouw ziekte? Of met de zieke ander? Het is een pittig proces onder ogen te zien wat jouw nieu-we realiteit is en waar jij afscheid van neemt.
€€
DJ workshop
DJ workshop
Tijdens deze workshop leren de deelnemers de basisbeginselen van het DJ-en. Dit zijn onder andere scratchen, loopen en mixen. Mixen is bijvoorbeeld twee nummer vloeiend in elkaar over te laten lopen zonder dat het storend is. Er zal eerst een theoretische uitleg worden gegeven, daarna gaan de deelnemers aan de slag. Door middel van een roulatiesysteem komt iedereen aan de beurt. Bij deze workshop kan er een thema naar keuze worden gebruikt.
€€
De Anti Stress Workshop
De Anti Stress Workshop
Minder stress, Meer genieten. Leer over stress, waar het vandaan komt, wat het met je doet en hoe je zelf je stress kan verminderen. Voor meer (innerlijke) rust, energie en genieten in je leven.
€€
De magie van vitaal bewust zijn
De magie van vitaal bewust zijn
Dat vitaal leven en werken voor niemand beperkingen hoeft op te leveren, leren werkgevers en werknemers tijdens een van onze interactieve workshops. Tijdens een van deze workshops, die goed ingezet kan worden als onderdeel van de interne teambuilding, krijgen medewerkers op een concrete manier inzicht in hun eigen keuzes, overtuigingen en leefpatroon.
€€
Diabetes
Diabetes
Meer dan 1,2 miljoen mensen in Nederland hebben diabetes. Elke 10 minuten krijgt iemand de diagnose. Heb je diabetes, dan kun je te maken krijgen met ernstige complicaties, zoals hart- en vaatzieken, chronische nierschade en zelfs blindheid. Ook jij kan diabetes krijgen.
€€€
Duizeligheid en Balans
Duizeligheid en Balans
Balansproblemen hebben we allemaal wel eens en zeker naarmate we ouder worden. De oorzaken kunnen erg verschillend zijn net zoals de behandelingen van de fysiotherapeut.
€€
EHBO-cursus
EHBO-cursus
Leer de eerste hulp-weetjes en grepen onder de knie te krijgen. Altijd handig voor ‘je weet maar nooit’.
€€
Aanvullende opties
Aanvullende opties
- Bossche Bol mini op schaal (op maandag pas om 10.00 uur leverbaar) - Worstenbroodje warm op schaal - Stokbroodjes met eiersalade, tonijnsalade, selderij salade, bourgondische salade en kip kerrie salade op schaal - Assortiment van nootjes, olijven, kerrie rondjes, party mix e.d. - Kan koffie (16 kopjes) - Kan thee (8 theeglazen)
Diner "Aziatisch buffet"
Diner "Aziatisch buffet"
- Nasi, bami en witte rijst - Kip saté - Gehaktballetjes in ketjap saus - Vegetarische curry - Twee soorten warme groenten - Twee verschillende salades - Kroepoek - Atjar
€€
Diner "Italiaans buffet"
Diner "Italiaans buffet"
- Spaghetti en fussilli - Bolognesesaus - Vegetarische tomatensaus - Carbonarasaus - Twee soorten warme groenten - Twee verschillende salades - Stokbrood met kruidenboter
Diner "Mexicaans buffet"
Diner "Mexicaans buffet"
- Tortilla’s, rode en witte rijst - Chili con carne - Chili sin carne - Mexicaanse gehaktballetjes - Kip in Mexicaanse saus - Twee soorten warme groenten - Drie verschillende salades - Nacho’s met huisgemaakte salsa, chilisaus en zure room
€€
Gezonde borrel
Gezonde borrel
Met o.a. - fruitwaters - sapjes - gezonde snacks met dipjes
Lunch "budget"
Lunch "budget"
- Schaal met zachte broodjes (vlees, kaas, selderij en eiersalade) - Koffie/thee/melk en jus
Lunch "extra"
Lunch "extra"
- Schaal met zachte broodjes (vlees, kaas, selderij en eiersalade) - Krentenbol - Croissant - Soep - Stuk fruit - Koffie/thee/melk/fruitwater en jus
Lunch "luxe"
Lunch "luxe"
- Schaal met zachte broodjes (2 soorten vlees, kaas, tonijn, selderij en eiersalade) - Krentenbol - Croissant - Gezonde reep - Soep - Stuk fruit - Koffie / thee / melk / fruitwater en jus
Lunch "standaard"
Lunch "standaard"
- Schaal met zachte broodjes (vlees, kaas, selderij en eiersalade) - Krentenbol - Soep - Koffie/thee/melk en jus
Activiteiten kalender
Het is vandaag: