Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw device om de gebruikerservaring te optimaliseren, analyseren van gebruik van deze site en andere marketing doeleinden. Lees ons Privacy beleid voor meer informatie.
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Gezond Den Bosch logo
MENU
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:

Gezonde (groeps)uitjes

hero image fittest pagina - jong en oud in sportieve pose
logo Gezond Den Bosch. Appel met skyline van Den Bosch.

Leuk én gezond! Daarin zijn we vrij uniek in Brabant!
We beschikken over vele (topsport) ruimten en zalen en hebben de mogelijkheid om naast standaard groepsuitjes ook arrangementen op maat te verzorgen.
Wil je dit combineren met een gezonde lunch, diner of hapje tussendoor? Ook dat behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kortom, zoek je een leuke, compleet verzorgde en gezonde groepsactiviteit? Lees dan vooral even verder of mail naar: info@gezonddenbosch.nl

Bekijk onze arrangementen!

Is jouw bedrijf goed bezig?

En dan hebben we het natuurlijk even niet over de jaaromzet, maar over de gezondheid van je personeel! Leuk hoor, borrelen met zo'n vettige bittergarnituur. Maar wie voor gezond kiest, kiest voor het welzijn van zijn personeel! Daarom organiseren wij diverse vitaliteitsarrangementen als personeelsuitje voor het bedrijfsleven.

Wat is er zoal mogelijk?

Wil je een totaal verzorgde leuke en gezonde dag ervaren zonder zelf een heel programma samen te stellen? Maak dan gebruik van onze speciale pakketten! Deze pakketten zijn zo samengesteld dat een gevarieerd dagprogramma gegarandeerd is, inclusief bijbehorende gezonde verzorging.

Maar het is natuurlijk ook zeker mogelijk om zelf een dag(deel)programma naar wens samen te stellen, helemaal op maat voor de groep die deel gaat nemen. We werken hierbij met (activiteiten)blokken die naar wens samengesteld kunnen worden tot een gezond en leuk programma.

Om een idee te geven van de verschillende mogelijkheden en de opbouw van een uitje hebben we 3 kant-en-klare arrangementen samengesteld. Uiteraard zijn ook hierop wijzigingen in overleg mogelijk.

Prijzen van de arrangementen zijn per persoon op basis van tenminste 20 personen. Voor kleinere groepen is mogelijk een toeslag van toepassing.

Liever een groepsuitje op maat? klik hier!

Arrangement 1: "Vitaal" / duur: ca. 2 uur

Dit arrangement is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • ontvangst met koffie
 • dé gymles
 • fittest
icon prijsindicatie arrangement
€ 17,50 p.p

Arrangement 2: "Vitaler" / duur: ca. 4 uur

Dit arrangement is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • ontvangst met koffie
 • dé gymles
 • workshop Anti-Stress
 • lunch (standaard)
 • kahoot Leefstijl
 • fittest
icon prijsindicatie arrangement
€ 30,-- p.p

Arrangement 3: "Vitaalst" / duur: ca. 6 uur

Dit arrangement is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • ontvangst met koffie
 • dé gymles
 • de Anti-Stress workshop
 • lunch (standaard)
 • kahoot Leefstijl
 • fittest
 • pauze met gezonde snack
 • lezing: "op weg naar een gezonde leefstijl"
 • spel Crossbocia
icon prijsindicatie arrangement
€ 50,-- p.p

Uitje-op-maat

Maar het is natuurlijk ook zeker mogelijk om zelf een dag(deel)programma naar wens samen te stellen, helemaal op maat voor de groep die deel gaat nemen.

We bieden hieronder 4 categorieën aan: Sport & spel, Fittest, Lezingen/workshops en Horeca waaruit je zelf je programma kunt samenstellen.

Voor het gemak staat rechts van de activiteit al een indicatie van de prijsklasse, van goedkoop (€) naar duurder (€€€).  

Let op, dit is slechts een deel van de mogelijkheden, dus mocht je interesse hebben in een "dagje-op-maat" informeer dan zeker even naar ALLE mogelijkheden: info@gezonddenbosch.nl!

Acro
Acro
Acrogym is een combinatie van gymnastiek en acrobatiek. In deze sport komen heel veel vaardigheden samen: behendigheid en kracht, maar ook psychologische en sociale vaardigheden. Leren samen te werken, communiceren en letterlijk en figuurlijk op elkaar bouwen. Acrogym is dus niet alleen een spectaculaire en spannende manier van lichaamsbeweging, het biedt ook de mogelijkheid om vaardigheden te ontwikkelen die onmisbaar zijn in het dagelijks leven.
€€
Aikido
Aikido
Aikido is een krijgskunst, welke per definitie gericht is op de-escalatie. Het gaat bij Aikido om het controleren en neutraliseren van de aanval en niet om het leren uitschakelen van de tegenstander (dualiteit). Een leuke en leerzame kennismaking!
€€
Apenkooien
Apenkooien
Apenkooi is een spel, vaak gespeeld tijdens gymlessen, waarbij onze grote sportzaalgym vol hindernissen staat en de tikker zo veel mogelijk anderen probeert af te tikken. Wanneer iemand is getikt, is deze af, en moet deze uit het veld gaan. Rennen, springen, klimmen en klauteren dus!
Badminton
Badminton
Echt een sport die je het beste in een zaal kunt doen zonder dat je rekening hoeft te houden met de wind!
Basketbal
Basketbal
Een sport om door een ringetje te halen. Leuk om te doen, ook als je (nog) niet zoveel ervaring hebt!
Bodypump
Bodypump
Met behulp van Barbells (halter met gewichten eraan) trainen we op swingende muziek al onze grote spiergroepen zoals rug, benen en armen.
€€
Bosu Bal training
Bosu Bal training
Een bosu ball, ook wel balanstrainer genoemd, ziet eruit als een doorgeknipte skippybal. In deze workout trainen we, los van alle spieren, ook balans. Kortom een gevarieerde workout!
Bowlen
Bowlen
Bowling is een sport waarbij de speler door middel van een bowlingbal moet proberen om alle tien de pins omver te gooien. Bowling is ontstaan uit het aloude spel kegelen. Wie gaat als eerste de STRIKE gooien?
€€
Capoeria
Capoeria
Capoeira is een Braziliaanse combinatie van muziek, acrobatiek, dans en gevecht. Capoeira wordt niet ‘gedanst’ of ‘gevochten/gespard’, maar gespeeld. Dit woord geeft precies aan waar het in capoeira om draait: speelsheid, energie, creativiteit, beweeglijkheid en kameraadschap.
€€
Conditietraining / HIIT-training
Conditietraining / HIIT-training
Lekker zweten met tal van verschillende oefeningen die elkaar opvolgen. Alle spieren worden even wakker geschud!
De Fittest bestaat altijd uit 8 vaste onderdelen aangevuld met 2 onderdelen naar keuze. Ga voor meer informatie naar de pagina Fittesten. De vermelde prijsindicatie geldt dan ook niet per onderdeel maar voor de gehele Fittest!
Sprongmat
Sprongmat
Bij deze test spring je verticaal zo hoog mogelijk en kunnen we meten via de sprongmatplaat wat de kracht is in je bovenbenen.
Squat
Squat
Bij deze ‘door de benen gaan’ beweging komt het ook aan hoe sterk de bovenbenen en bilspieren zijn. Ook hier mogen mannen wat meer scoren dan de vrouwen.
Suikerklontjes-test
Suikerklontjes-test
Weet jij in welk product het meeste suiker zit. Leg de 5 producten op volgorden van het minst naar het meeste suiker. Lijkt makkelijk, maar blijkbaar weten we toch minder dan we denken.
Uithoudingsvermogen (fietstest)
Uithoudingsvermogen (fietstest)
Tijdens deze Astrand-test wordt er 6 minuten gefietst op een fietsergometer waarbij de proefpersoon het gewenste toerental (= elk toerental tussen 50 en 80 omwentelingen per minuut is goed als het maar constant blijft gedurende 6 minuten) aanhoudt.
Uithoudingsvermogen 1 (wandeltest)
Uithoudingsvermogen 1 (wandeltest)
Bij deze test wordt de conditie van de deelnemer bepaald. Het draait hierbij om het aerobe uithoudingsvermogen. Dit gaat dus niet om het lopen tot dat de deelnemer niet meer kan, maar om de snelheid te bereiken waarop men enige tijd kan wandelen.
Uithoudingsvermogen 2 (shuttle run)
Uithoudingsvermogen 2 (shuttle run)
Dit is een zware maximale inspanning test, en dient alleen gedaan te worden indien de deelnemer gezond is en zonder blessures. De test lijnen liggen 20 meter uit elkaar. De deelnemer moet de lijn aantikken voor het piepje klinkt. Elke minuut gaat het tempo 0.5 omhoog. De test stopt als de deelnemer 2x meer dan 3 meter voor de lijn is als het piepje klinkt of als de deelnemer stopt.
Vetpercentage
Vetpercentage
Door op deze weegschaal te staan wordt je vetpercentage gemeten die jouw lichaam heeft. Zit je in de juiste percentage qua leeftijd en geslacht?
Wall-sit
Wall-sit
Je zit in een hoek van 90 graden tegen de muur, waarmee we kracht in je bovenbenen meten.
Acupunctuur
Acupunctuur
Met naaldjes op acupunctuurpunten worden energiestromen in het lichaam gestimuleerd. Blokkades ver-dwijnen en de energie kan weer gelijkmatig stromen, waardoor klachten afnemen. De acupuncturist vertelt en laat je, voor de liefhebber, ook ervaren hoe het werkt.
€€
Ademsessie, zoals je ademt leef je
Ademsessie, zoals je ademt leef je
De missie is om mensen gelukkiger en vitaler te maken d.m.v. bewust ademhalen. Dat je je onbewuste ademhaling bewust maakt en ervaart wat dit voor je kan betekenen. Ik gun dit jou of je bedrijf ook!
€€
Beter slapen
Beter slapen
Gezonde slaap. Steeds meer bedrijven realiseren zich hóe belangrijk gezonde slaap is. En niet alleen als je medewerkers in ploegendienst werken. Kort door de bocht: slaap zorgt voor fysiek en mentaal herstel. Waardoor je energie hebt om lekker te werken.
€€
Chronisch ziek en tóch gezond
Chronisch ziek en tóch gezond
Deze interactieve lezing gaat over: Hoe breng jij nu over wat voor jou belangrijk is? En wat is dat dan? Wie ben jij met jouw ziekte? Of met de zieke ander? Het is een pittig proces onder ogen te zien wat jouw nieu-we realiteit is en waar jij afscheid van neemt.
€€
DJ workshop
DJ workshop
Tijdens deze workshop leren de deelnemers de basisbeginselen van het DJ-en. Dit zijn onder andere scratchen, loopen en mixen. Mixen is bijvoorbeeld twee nummer vloeiend in elkaar over te laten lopen zonder dat het storend is. Er zal eerst een theoretische uitleg worden gegeven, daarna gaan de deelnemers aan de slag. Door middel van een roulatiesysteem komt iedereen aan de beurt. Bij deze workshop kan er een thema naar keuze worden gebruikt.
€€
De Anti Stress Workshop
De Anti Stress Workshop
Minder stress, Meer genieten. Leer over stress, waar het vandaan komt, wat het met je doet en hoe je zelf je stress kan verminderen. Voor meer (innerlijke) rust, energie en genieten in je leven.
€€
De magie van vitaal bewust zijn
De magie van vitaal bewust zijn
Dat vitaal leven en werken voor niemand beperkingen hoeft op te leveren, leren werkgevers en werknemers tijdens een van onze interactieve workshops. Tijdens een van deze workshops, die goed ingezet kan worden als onderdeel van de interne teambuilding, krijgen medewerkers op een concrete manier inzicht in hun eigen keuzes, overtuigingen en leefpatroon.
€€
Diabetes
Diabetes
Meer dan 1,2 miljoen mensen in Nederland hebben diabetes. Elke 10 minuten krijgt iemand de diagnose. Heb je diabetes, dan kun je te maken krijgen met ernstige complicaties, zoals hart- en vaatzieken, chronische nierschade en zelfs blindheid. Ook jij kan diabetes krijgen.
€€€
Duizeligheid en Balans
Duizeligheid en Balans
Balansproblemen hebben we allemaal wel eens en zeker naarmate we ouder worden. De oorzaken kunnen erg verschillend zijn net zoals de behandelingen van de fysiotherapeut.
€€
EHBO-cursus
EHBO-cursus
Leer de eerste hulp-weetjes en grepen onder de knie te krijgen. Altijd handig voor ‘je weet maar nooit’.
€€
Aanvullende opties
Aanvullende opties
- Bossche Bol mini op schaal (op maandag pas om 10.00 uur leverbaar) - Worstenbroodje warm op schaal - Stokbroodjes met eiersalade, tonijnsalade, selderij salade, bourgondische salade en kip kerrie salade op schaal - Assortiment van nootjes, olijven, kerrie rondjes, party mix e.d. - Kan koffie (16 kopjes) - Kan thee (8 theeglazen)
Diner "Aziatisch buffet"
Diner "Aziatisch buffet"
- Nasi, bami en witte rijst - Kip saté - Gehaktballetjes in ketjap saus - Vegetarische curry - Twee soorten warme groenten - Twee verschillende salades - Kroepoek - Atjar
€€
Diner "Italiaans buffet"
Diner "Italiaans buffet"
- Spaghetti en fussilli - Bolognesesaus - Vegetarische tomatensaus - Carbonarasaus - Twee soorten warme groenten - Twee verschillende salades - Stokbrood met kruidenboter
Diner "Mexicaans buffet"
Diner "Mexicaans buffet"
- Tortilla’s, rode en witte rijst - Chili con carne - Chili sin carne - Mexicaanse gehaktballetjes - Kip in Mexicaanse saus - Twee soorten warme groenten - Drie verschillende salades - Nacho’s met huisgemaakte salsa, chilisaus en zure room
€€
Gezonde borrel
Gezonde borrel
Met o.a. - fruitwaters - sapjes - gezonde snacks met dipjes
Lunch "budget"
Lunch "budget"
- Schaal met zachte broodjes (vlees, kaas, selderij en eiersalade) - Koffie/thee/melk en jus
Lunch "extra"
Lunch "extra"
- Schaal met zachte broodjes (vlees, kaas, selderij en eiersalade) - Krentenbol - Croissant - Soep - Stuk fruit - Koffie/thee/melk/fruitwater en jus
Lunch "luxe"
Lunch "luxe"
- Schaal met zachte broodjes (2 soorten vlees, kaas, tonijn, selderij en eiersalade) - Krentenbol - Croissant - Gezonde reep - Soep - Stuk fruit - Koffie / thee / melk / fruitwater en jus
Lunch "standaard"
Lunch "standaard"
- Schaal met zachte broodjes (vlees, kaas, selderij en eiersalade) - Krentenbol - Soep - Koffie/thee/melk en jus
Activiteiten kalender
Het is vandaag: