© 2021 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:
MENU
© 2021 Flik-Flak Sportclub

Zorg in de laatste levensjaren

Webinar Regionaal project: Zorg in de laatste levensjaren Op 26-05-2021 staat er weer een webinar gepland om jullie te informeren over de voortgang van dit bijzondere project. Naast informeren hopen we ook te inspireren en samen met jullie te spreken over de volgende stappen in dit project.

Zorg in de laatste levensjaren, ​​​​​​​de context doet er toe.


Dit bijzondere project is in oktober 2020 van start gegaan.
We streven er met elkaar naar dat mensen in hun laatste levensjaren de zorg mogen ontvangen op de plek die zij wensen en dat men uiteindelijk ook mag sterven op de plek die men verkiest.

Dit doen we door in drie werkgroepen met elkaar aan de volgende doelstellingen te werken:

  • Regionale implementatie van een proactief zorgplan (in iedere organisatie willen we gaan werken met een zelfde inhoud en vorm van dit zogenaamde proactieve zorgplan)
  • Regionale visie op scholing als het gaat om proactieve zorg, generiek scholingsaanbod en een regionale scholingsagenda
  • Regionale publieksagenda, gericht op tijdig spreken over het levenseinde

In dit webinar willen we specifiek ingaan op waarom we in deze regio heel expliciet aandacht vragen voor de context van iemand binnen proactieve zorg. Dit is van invloed op de keuzes die we maken, zoals inhoud van het proactief zorgplan, inhoud van scholing en de toon van de publiekscampagne.

Kort zullen de drie actieve werkgroepen aan het woord komen en jullie meenemen in de ontwikkelingen die zij de afgelopen maanden hebben doorgemaakt. We sluiten af met dat wat je als professional of burger morgen met deze informatie zou kunnen doen en hoe je kunt bijdragen aan de doelen die we met elkaar nastreven.

Heb je vooraf vragen?

Schroom niet om contact op te nemen met de regionaal projectleider: Stefanie van Dinther
s.v.dinther@jbz.nl

Zorg in de laatste levensjaren
Activiteiten kalender
Het is vandaag: