Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw device om de gebruikerservaring te optimaliseren, analyseren van gebruik van deze site en andere marketing doeleinden. Lees ons Privacy beleid voor meer informatie.
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Gezond Den Bosch logo
MENU
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:

Lezingen & Workshops

banner. groep mensen die lezing volgt.
logo Gezond Den Bosch. Appel met skyline van Den Bosch.

Er verandert veel op het gebied van gezondheid. Niet alleen door de ontwikkelingen in de wereld, maar ook zeker omdat ieders leven verandert in de tijd. Dit brengt continue nieuwe mogelijkheden en uitdagingen met zich mee. Gezond Den Bosch heeft een groot scala onderwerpen die je wellicht kan helpen of informeren over gezondheid in de breedste van het woord. Van voeding en verzorging naar beweging, van ontspanning naar slapen en van klachten naar een gezondere leefstijl. Op deze pagina vind je dan ook onze agenda met lezingen en workshops waar aan deelgenomen kan worden. Verder is het mogelijk om zelf een lezing, workshop of programma samen te stellen voor bijvoorbeeld een groep vrienden of collega's. Deze mogelijkheden vind je onder de lezingen & workshops agenda. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met: info@gezonddenbosch.nl

Bekijk onze op-maat mogelijkheden!

Lezingen & Workshops op de Agenda

Hieronder staan de lezingen die binnenkort op de agenda staan. Als het nodig is om voor de lezing in te schrijven, dan staat dan vindt je bij de betreffende lezing en workshop een inschrijfknop. De lezingen en workshops waar deze knop niet bij staat zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

Lezingen & Workshops "op maat"

Voor groepen (grootte afhankelijk van de lezing/workshop in overleg) is het mogelijk om zelf een lezing of workshop te organiseren. Uiteraard kan er ook een combinatie van lezingen/workshops gekozen worden en zelfs in combinatie met wat ontspanning in de vorm van een sport/spel en/of een versnapering. Meer hierover op onze pagina "groepsuitjes"

De lezingen en workshops die we op dit moment aan groepen aan kunnen bieden kun je in het overzicht hieronder vinden. Wanneer je interesse hebt in de "op-maat" lezingen en/of workshops, neem dan vooral even (vrijblijvend) contact met ons op om te informeren naar mogelijkheden en prijzen:  info@gezonddenbosch.nl!

Noot. Bij elke lezing/workshop is een indicatie aangegeven van de kosten, van goedkoop (€) naar duurder (€€€).

DJ workshop
DJ workshop
Tijdens deze workshop leren de deelnemers de basisbeginselen van het DJ-en. Dit zijn onder andere scratchen, loopen en mixen. Mixen is bijvoorbeeld twee nummer vloeiend in elkaar over te laten lopen zonder dat het storend is. Er zal eerst een theoretische uitleg worden gegeven, daarna gaan de deelnemers aan de slag. Door middel van een roulatiesysteem komt iedereen aan de beurt. Bij deze workshop kan er een thema naar keuze worden gebruikt.
€€
Mandela tekenen
Mandela tekenen
Met maken van een mandala kan dus gezien worden als een spiegel van jezelf. Het plaatsen van de lijnen, het kiezen van de kleuren en de plek in de mandala hebben allemaal een symbolische betekenis. Door naar deze betekenis en energie te leren kijken kun je de mandala lezen en inzicht krijgen in waar voor jou op dat moment de knelpunten zitten, of waar het juist heel goed gaat.
Ontmoet ons Topsport Team
Ontmoet ons Topsport Team
Ontmoet ons Topsport Team en leer meer over persoonlijke ontwikkeling, gezond presteren, communicatie en teamdynamiek. Je kijkt mee in de keuken van onze trainers en topsporters, die ieder op hun eigen terrein naar het allerhoogste streven.
€€
Valpreventie
Valpreventie
Een actief programma waar de combinatie theorie en uitvoeren in de praktijk samen vallen in deze leerzame workshop. Tijdens de workshop geeft de fysiotherapeut tips & tricks over hoe om te gaan met vallen.
€€
Zelfverdediging: Krav Maga
Zelfverdediging: Krav Maga
Krav Maga is een van oorsprong Israëlisch zelfverdedigingssysteem. De technieken zijn eenvoudig en praktijkgericht. Ze kunnen in stressvolle situaties door zowel mannen als vrouwen en zelfs door kinderen toegepast worden. Ongeacht lichamelijke en conditie of kracht. Doel is anderen zichzelf te leren verdedigen wanneer dat nodig is.
€€
Ademsessie, zoals je ademt leef je
Ademsessie, zoals je ademt leef je
De missie is om mensen gelukkiger en vitaler te maken d.m.v. bewust ademhalen. Dat je je onbewuste ademhaling bewust maakt en ervaart wat dit voor je kan betekenen. Ik gun dit jou of je bedrijf ook!
€€
Leefstijl als medicijn
Leefstijl als medicijn
Een leefstijlcoach zal deze lezing verzorgen waarbij ze je handvatten geeft om wat meer zelf de regie te krijgen over je vitaliteit! Daarna is er een open spreekuur mogelijk.
€€
Diabetes
Diabetes
Meer dan 1,2 miljoen mensen in Nederland hebben diabetes. Elke 10 minuten krijgt iemand de diagnose. Heb je diabetes, dan kun je te maken krijgen met ernstige complicaties, zoals hart- en vaatzieken, chronische nierschade en zelfs blindheid. Ook jij kan diabetes krijgen.
€€€
Duizeligheid en Balans
Duizeligheid en Balans
Balansproblemen hebben we allemaal wel eens en zeker naarmate we ouder worden. De oorzaken kunnen erg verschillend zijn net zoals de behandelingen van de fysiotherapeut.
€€
Lage Rugklachten
Lage Rugklachten
Lage rugpijn is een veel voorkomende aandoening. Tussen de 50 en 90% van de volwassenen zal ooit in zijn leven een episode van lage rugpijn doormaken. Jaarlijks is dit ongeveer 20% van de bevolking. In deze lezing over rugklachten zal worden ingaan op verschillende soorten rugklachten en welke behandelmogelijkheden er bij de fysio/manueeltherapeut zijn.
€€
Activiteiten kalender
Het is vandaag: