Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw device om de gebruikerservaring te optimaliseren, analyseren van gebruik van deze site en andere marketing doeleinden. Lees ons Privacy beleid voor meer informatie.
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Gezond Den Bosch logo
MENU
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:

Lezingen & Workshops

banner. groep mensen die lezing volgt.
logo Gezond Den Bosch. Appel met skyline van Den Bosch.

Er verandert veel op het gebied van gezondheid. Niet alleen door de ontwikkelingen in de wereld, maar ook zeker omdat ieders leven verandert in de tijd. Dit brengt continue nieuwe mogelijkheden en uitdagingen met zich mee. Gezond Den Bosch heeft een groot scala onderwerpen die je wellicht kan helpen of informeren over gezondheid in de breedste van het woord. Van voeding en verzorging naar beweging, van ontspanning naar slapen en van klachten naar een gezondere leefstijl. Op deze pagina vind je dan ook onze agenda met lezingen en workshops waar aan deelgenomen kan worden. Verder is het mogelijk om zelf een lezing, workshop of programma samen te stellen voor bijvoorbeeld een groep vrienden of collega's. Deze mogelijkheden vind je onder de lezingen & workshops agenda. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met: info@gezonddenbosch.nl

Bekijk onze op-maat mogelijkheden!

Lezingen & Workshops op de Agenda

Hieronder staan de lezingen die binnenkort op de agenda staan. Als het nodig is om voor de lezing in te schrijven, dan staat dan vindt je bij de betreffende lezing en workshop een inschrijfknop. De lezingen en workshops waar deze knop niet bij staat zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

Lezingen & Workshops "op maat"

Voor groepen (grootte afhankelijk van de lezing/workshop in overleg) is het mogelijk om zelf een lezing of workshop te organiseren. Uiteraard kan er ook een combinatie van lezingen/workshops gekozen worden en zelfs in combinatie met wat ontspanning in de vorm van een sport/spel en/of een versnapering. Meer hierover op onze pagina "groepsuitjes"

De lezingen en workshops die we op dit moment aan groepen aan kunnen bieden kun je in het overzicht hieronder vinden. Wanneer je interesse hebt in de "op-maat" lezingen en/of workshops, neem dan vooral even (vrijblijvend) contact met ons op om te informeren naar mogelijkheden en prijzen:  info@gezonddenbosch.nl!

Noot. Bij elke lezing/workshop is een indicatie aangegeven van de kosten, van goedkoop (€) naar duurder (€€€).

Seksuele gezondheid
Seksuele gezondheid
Een inspirerende lezing over aandacht voor seksualiteit in ons dagelijks leven: - De rol van seksualiteit en intimiteit in onze maatschappij - Seksualiteit tijdens de levensloop - Invloed van seksualiteit op gezondheid en welzijn - Het belang van aandacht voor seks bekeken vanuit diverse gezondheidsdisciplines - Mythes en wetenswaardigheden rondom seksualiteit
€€
Acupunctuur
Acupunctuur
Met naaldjes op acupunctuurpunten worden energiestromen in het lichaam gestimuleerd. Blokkades ver-dwijnen en de energie kan weer gelijkmatig stromen, waardoor klachten afnemen. De acupuncturist vertelt en laat je, voor de liefhebber, ook ervaren hoe het werkt.
€€
Ons gehoor
Ons gehoor
Meer over onze oren weten, zoals gehoorbeschadiging, preventie en de nieuwste ontwikkelingen hierin? De audicien neemt je mee hierin.
€€
Gezonde voeten
Gezonde voeten
De basis zijn letterlijk onze voeten en die willen we gezond houden. De podotherapeut zal je hierin mee-nemen hoe je dat het beste kunt doen èn kan ook een voetscan maken. Zeer leerzaam dus!
€€
EHBO-cursus
EHBO-cursus
Leer de eerste hulp-weetjes en grepen onder de knie te krijgen. Altijd handig voor ‘je weet maar nooit’.
€€
Reanimatie/AED cursus
Reanimatie/AED cursus
In deze lezing vertelt over reanimatie en waarom het zo belangrijk is. Hoe je een hartstilstand herkent; Wat je als eerste moet doen; Hoe je reanimeert en een AED gebruikt; En natuurlijk ga je het ook gelijk uitproberen!!
€€
Beter slapen
Beter slapen
Gezonde slaap. Steeds meer bedrijven realiseren zich hóe belangrijk gezonde slaap is. En niet alleen als je medewerkers in ploegendienst werken. Kort door de bocht: slaap zorgt voor fysiek en mentaal herstel. Waardoor je energie hebt om lekker te werken.
€€
Werk en gezondheid in balans
Werk en gezondheid in balans
Hoe houd je de juiste balans in ons druk…druk…druk… leventje waarin werk en vrije tijd steeds meer in elkaar overvloeit.
€€
Chronisch ziek en tóch gezond
Chronisch ziek en tóch gezond
Deze interactieve lezing gaat over: Hoe breng jij nu over wat voor jou belangrijk is? En wat is dat dan? Wie ben jij met jouw ziekte? Of met de zieke ander? Het is een pittig proces onder ogen te zien wat jouw nieu-we realiteit is en waar jij afscheid van neemt.
€€
De magie van vitaal bewust zijn
De magie van vitaal bewust zijn
Dat vitaal leven en werken voor niemand beperkingen hoeft op te leveren, leren werkgevers en werknemers tijdens een van onze interactieve workshops. Tijdens een van deze workshops, die goed ingezet kan worden als onderdeel van de interne teambuilding, krijgen medewerkers op een concrete manier inzicht in hun eigen keuzes, overtuigingen en leefpatroon.
€€
Activiteiten kalender
Het is vandaag: