Programma Gezond Den Bosch

Tijd:
Locatie:

Gezond slapen? Het kan mét de Somnox Slaaprobot.

In de thuiszorgwinkel bij IVT Zorg kunnen inwoners van ‘s-Hertogenbosch en omgeving sinds kort terecht voor het lenen, huren en kopen van zorghulpmiddelen op het gebied van kraam- én thuiszorg.

Wie een zorgvraag heeft, wordt snel en dichtbij huis geholpen en krijgt advies afgestemd op de eigen situatie. IVT en hulpmiddelenleverancier Medipoint bundelen hun krachten en richten zich samen op innovatie in de zorg.

Een nieuw product is bijvoorbeeld de Somnox slaaprobot waarmee u door intelligente technologie beter, sneller en langer slaapt, zodat u fitter wakker wordt. Kom langs op onze IVT stand en ontdek meer over de slaaprobot en andere zorghulpmiddelen.


Hét punt voor zorghulpmiddelen.

Bij IVT kunt u terecht voor kraamzorg, verpleging, verzorging en huishoudelijke hulp. Hier draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken. Medipoint biedt daarbij een uitgebreid assortiment zorg- en welzijnshulpmiddelen aan die u kunt lenen, huren of kopen. Medipoint werkt samen met IVT en ook met veel gemeenten en alle zorgverzekeraars. Zo worden mensen voorzien van de juiste zorghulpmiddelen en persoonlijk en deskundig advies over deze hulpmiddelen.

Bij revalidatie thuis, een zwangerschap, een bevalling of bij verpleging aan huis heeft u soms hulpmiddelen nodig. Naast de bestaande mogelijkheden van het gratis lenen en huren van zorgmiddelen binnen IVT, kunt u in de winkel ook terecht voor het kopen van handige hulpmiddelen. Denk hierbij aan een rollator, rolstoel of hulpmiddel voor het aantrekken van een steunkous.