Programma Gezond Den Bosch

Tijd:
15.30
Locatie:

Image consulting

Lezing: Feel good look good.

Los van de lezing zal ik op Het Beleefplein graag met je in contact komen en kan je zien hoe je met simpele aanpassingen een groot effect kunt bewerkstelligen op gebied van je uitstraling.

Het gaat je een positieve draai geven aan hoe je je voelt. Het innerlijk en uiterlijk zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met elkaar en hebben grote invloed op elkaar. Een kleurenanalyse en kledingadvies laten je zien wat je met de juiste kleuren en modellen kunt verbeteren. Je ziet er dan nog beter, gezonder, stralender uit! Je leert bijvoorbeeld de wat mindere punten van je figuur te verdoezelen. Met de juiste kleuren zie je er gezonder en vitaler uit.

Mijn naam is Lieke. Ik werk met vrouwen die worstelen met hun innerlijk en uiterlijk. Ik leer hen hoe ze opvallen op een positieve manier zodat ze zich zelfverzekerd en vol overtuiging presenteren. Bijvoorbeeld bij zakelijke afspraken of sollicitatiegesprekken. Zelf ben ik opgegroeid met de wetenschap dat het maken van een goede eerste indruk altijd belangrijk is. Het heeft mij gevormd en het is de reden waardoor ik imageconsultant/coach geworden ben. Ik wil mensen helpen die eenzelfde ervaring hebben gehad in het verleden en daar nu voor eens en altijd mee af willen rekenen. Die een zelfverzekerd gevoel willen hebben en een treffende uitstraling die helemaal bij hen past. Dat gun ik iedereen. Ik zie je graag bij Gezond Den Bosch!