Programma Gezond Den Bosch

Tijd:
11.30u
Locatie:

Orthomoleculair dietist

Op GezondDenBosch laat ik je een kijkje nemen in wat voeding en leefstijl voor jou kan betekenen.

Ook geef ik een lezing ‘Gezond Afvallen’. Iedereen weet wel wat je moet doen om af te vallen, maar toch lukt het er maar weinig om het einddoel te bereiken en te behouden. Dit gebeurt omdat er met veel factoren geen rekening wordt gehouden. In de lezing bespreek ik onder andere:

  • Wat kan ervoor zorgen dat afvallen moeizaam gaat en wat kun je er tegen doen?
  • Welke hormonen spelen een belangrijke rol bij afvallen en hoe krijg je hier grip op?
  • Voeding
  • Hoe zorg je ervoor dat je het vol kunt houden? Zo heb jij een grote stap voor op de rest en kun jij wel je einddoel bereiken en behouden ;-)

Ik ben Floor Klaassen, Orthomoleculair diëtist en leefstijlcoach. Het beste uit je leven halen begint met goed voor jezelf te zorgen. Door het lichaam te geven wat het nodig heeft kan je lichaam optimaal werken. Of dit nu gaat om meer energie, het bereiken van een gezond gewicht, verminderen/vermijden van darmklachten, je mentaal rustig en fijn voelen, zwanger worden etc. Dit is waar ik mensen mee help door middel van voeding en leefstijladviezen. Ook kun je bij mij terecht voor EMB bloedtest. Neem eens een kijkje op mijn instagram, hierin deel met alle liefde voedingstips, recepten en motivatie met je.