Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw device om de gebruikerservaring te optimaliseren, analyseren van gebruik van deze site en andere marketing doeleinden. Lees ons Privacy beleid voor meer informatie.
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Gezond Den Bosch logo
MENU
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:

Partners & Sponsoren

hero image, afgebeeld: grote gezellige groep mensen, diverse afkomst
logo Gezond Den Bosch. Appel met skyline van Den Bosch.Ik wil graag meer informatie over jullie leuke samenwerkings-mogelijkheden!

Gezond Den Bosch is een uniek concept dat zijn kracht voor een groot deel dankt aan alle partijen en mensen die bijdragen aan de compleetheid ervan. Het gaat niet alleen om partijen die ons met financiële middelen ondersteunen, maar zeker ook partijen die het concept met kennis, knowhow en inzet versterken waardoor we dit enorm uitgebreide aanbod kunnen neerzetten.

Met onze partners en samenwerkende partijen creëren we nieuwe mogelijkheden en kansen. Zo kan je jezelf onder de aandacht brengen bij onze bezoekers en deelnemers en kunnen we elkaar online promoten. Samen staan we sterker en dat zorgt voor een gezonde samenwerking!

Je denkt nu natuurlijk: "leuk!" of "wat een goed initiatief!", daar wil ik ook wel aan bijdragen. Dat kan uiteraard, graag zelfs! Neem dan nu vrijblijvend contact op! (gebruik dan de oranje knop)

Kent u onze thema's al?

Omdat 'Gezond & Gezondheid' een zeer breed begrip. En binnen dit begrip je zowel kunt denken aan onderwerpen als sport, voeding, medische zaken maar ook aan ontspanning of massage hebben we ervoor gekozen om het Gezond Den Bosch Event in te delen in verschillende (gezondheids)thema's.

Daarnaast bieden we tijdens het Event een aantal verschillende ervaringen aan. Om een centraal kennis- en ervaringsplein worden tal van onderwerpen aangeboden als actieve workshop, maar denk ook zeker aan een groot aantal lezingen, (sport)activiteiten en onze inmiddels zeer bekende fittest & Health Check Box waarin je op de meest belangrijke aspecten antwoord krijgt op de vraag "hoe staat mijn eigen gezondheid er eigenlijk voor?"

Hieronder kun je ontdekken wat we voor Gezond Den Bosch editie 2021 voor je in petto hebben. (let op: het programma zal tot aan de week voor het Event blijven groeien, dus check regelmatig welke onderwerpen, workshops, lezingen etc. er toegevoegd zijn aan het programma!)

Maak kennis met onze partners:

En bezoek ook vooral even de website van onze partners voor meer info door op de onderstaande logo's te klikken!

Gemeente 's-Hertogenbosch
Albert Heijn Lokerenpassage
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Flik-Flak
Maag Lever Darm Stichting
Hartstichting
De Plek
Sport Medisch Centrum
gr8ideas
EHBO 's-Hertogenbosch
Activiteiten kalender
Het is vandaag: