Graag stellen we voor: ons Team!

Dit evenement wordt (mede) mogelijk gemaakt door de volgende mensen:

Gertruud

Mijn naam is Gertruud Verwoert. Ik ben als lerares lichamelijke opvoeding ooit begonnen en momenteel de coordinator van De Plek en Gezond Den Bosch.

Naam:
Gertruud
Verwoert
Functie:
coordinator van De Plek en Gezond Den Bosch
Joost

Het Sport Medisch Centrum JBZ verleent sportzorg aan alle sporters, van beginnende sporter tot topsporters maar ook aan beginnende sporters of mensen met een chronische ziekte die nog niet sporten maar dat wel willen gaan doen. U kunt bij ons terecht voor sportblessures, voor sportkeuringen, voor preventief medische onderzoeken en voor specifieke testen. Het centrum is een stichting van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en werkt nauw samen met verschillende medisch specialisten van het ziekenhuis.

Naam:
Joost
van de Mortel
Functie:
Manager bedrijfsvoering SMC JBZ
contact:
Ans

Voor het derde jaar voor mij vanuit de Seniorenraad actief voor Gezond Den Bosch. Een beleving voor jong als oud.

Naam:
Ans
van Houwelingen
Functie:
coördinator Algemene Zaken
contact:
Lisa

Mijn naam is Lisa Huiskamp en ik heb een eigen praktijk als voedingsdeskundige en leefstijlcoach.

Mijn passie voor voeding & leefstijl heeft ertoe geleid dat ik me nu dagelijks mag bezighouden met het leukste wat er is: het begeleiden en coachen van consumenten en bedrijven op het gebied van gezondheid.

Naam:
Lisa
Huiskamp
Functie:
Coördinator Voeding & Lifestyle
Stephan

Mijn naam is Stephan Nabbe. Uit pure passie ben ik me gaan bezig houden met grafische vormgeving en alles daaromheen. En op dit vlak ondersteun ik dan ook Stichting Flik-Flak al een aantal jaren. Voor Gezond Den Bosch ben ik  verantwoordelijk voor het webdesign en alle (media)grafische vormgeving.

Naam:
Stephan
Nabbe
Functie:
Coordinator Media/Vormgeving
Leslie

Afgestudeerd aan de Sportacademie en nu student Ergotherapie. Geef al jaren met veel plezier verschillende lessen in de sportschool.

Naam:
Leslie
van Oorschot
Functie:
Coördinator Beleef- en Kennisplein