Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw device om de gebruikerservaring te optimaliseren, analyseren van gebruik van deze site en andere marketing doeleinden. Lees ons Privacy beleid voor meer informatie.
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Gezond Den Bosch logo
MENU
© 2022 Flik-Flak Sportclub

Team Gezond Den Bosch

banner pagina team Gezond Den Bosch, weergave persoon met shirt met logo gezond Den Bosch

Graag stellen we aan u voor het team achter Gezond Den Bosch:

foto Gertruud Verwoert, coordinator Gezond Den Bosch

Gertruud

Gertruud is de drijvende kracht achter alles wat met Gezond Den Bosch te maken heeft. Of het nu gaat om het organiseren van het Event, het samenstellen van fittesten tot de coördinatie van lezingen en workshops, Gertruud is degene die het allemaal mogelijk maakt met haar team!

ik stel me even voor...

Mijn naam is Gertruud Verwoert. Ik ben als lerares lichamelijke opvoeding ooit begonnen en momenteel de eventmanager van De Plek en Gezond Den Bosch en doe dit al een aantal jaren met veel plezier. Gezondheid, gezond zijn en blijven, is een belangrijk levensaspect voor mij, en dat wil ik graag delen met jullie.

Voor vragen met betrekking tot Gezond Den Bosch ben ik te bereiken via email: info@gezonddenbosch.nl

Elk jaar groeit Gezond Den Bosch. Het is dan ook niet mogelijk dat Gertruud de organisatie en uitvoering volledig zelf voor elkaar krijgt. Ze wordt hierbij geholpen door:

portretfoto Chris de Groot

Chris

Creatieve duizendpoot en manusje-van-alles.

ik stel me even voor...

Ik ben Chris de Groot. Tijdens mijn studie ben ik bij Flik-Flak betrokken geraakt, destijds hielp ik mee in de productie van een aantal events. Tegenwoordig doe ik dat nog steeds! Maar ik draag ook de pet van stage-coördinator, marketeer, techneut en ik heb nog wel meer petten aan de kapstok hangen.. ;-)

contact: chris@deplek.eu

foto Stephan, grafisch vormgever en webdesigner voor Gezond Den Bosch

Stephan

Allround-creatieveling.

ik stel me even voor...

Mijn naam is Stephan Nabbe. Uit pure passie ben ik me gaan bezig houden met grafische vormgeving en alles daaromheen. En op dit vlak ondersteun ik dan ook Stichting Flik-Flak al een aantal jaren. Voor Gezond Den Bosch ben ik  verantwoordelijk voor het webdesign en de (media)grafische vormgeving.

logo gr8ideas grafische vormgeving en webdesign
Contact? Klik op het logo!

Alle partners, vrijwilligers & studenten

Achter deze kanjers staat een enorm team van steeds (deels) wisselende mensen die alles mede mogelijk maken achter de schermen.

Mocht jij ook zin hebben om mee te helpen om Gezond Den Bosch mogelijk te maken, of heb je misschien ideeën ter verbetering? Aarzel dan niet en neem contact met ons op: info@gezonddenbosch.nl