Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw device om de gebruikerservaring te optimaliseren, analyseren van gebruik van deze site en andere marketing doeleinden. Lees ons Privacy beleid voor meer informatie.
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Gezond Den Bosch logo
MENU
© 2022 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:

Vrijwilligers & re-integratie

hero image vrijwilligers, afgebeeld vrijwilliger met shirt team gezond Den Bosch
logo Gezond Den Bosch. Appel met skyline van Den Bosch.

Iedereen kan een rol spelen in onze ambitie om Den Bosch nog gezonder te krijgen. We verwelkomen wijkbewoners, studenten, ouders, personen met een afstand tot de arbeidsmarkt; iedereen is welkom! Van jonge gast tot pensionado en alles daar tussenin, er is altijd wel iets dat je bij ons kan komen doen. Neem eens contact op om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn die bij jouw passen.

Vrijwilligers

Wij kunnen altijd extra handen gebruiken. Sterker nog, wij vinden vrijwilligers helden! Lijkt het jou leuk om een onmisbare kracht te zijn tijdens een van onze activiteiten of evenementen? Kom jezelf ontplooien en ervaring opdoen als vrijwilliger tijdens een van onze activiteiten.

Misschien vind je het net zo belangrijk als wij dat Den Bosch nog gezonder wordt en wil je jezelf daarom inzetten. Wellicht wil je wel vrijwilligen om nieuwe mensen te leren kennen, een netwerk op te bouwen. Vervolgens staat het nog leuk op je CV ook!

Re-integratie

Voor mensen die om fysieke, mentale of andere redenen niet in loondienst werken, zijn er bij Gezond Den Bosch verschillende mogelijkheden. We bekijken per individu wat de kansen en uitdagingen zijn om weer langzaam te werken naar een passend werkritme.

Er zijn diverse laagdrempelige activiteiten die je in ons team kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: administratieve en financiële werkzaamheden, promotiemiddelen maken of online communicatie verzorgen. Wij geven je graag een fijne en gezonde omgeving waarin je jezelf kan ontwikkelen en de weg naar de arbeidsmarkt weer terug kunt vinden.

Ik heb een vraag over jullie re-integratie mogelijkheden voor mij

Stage

Op zoek naar een korte maatschappelijke stage, of snuffelstage? Loop eens een dagje mee tijdens een van onze activiteiten of evenementen! Je kan hierbij denken aan het helpen opbouwen van een evenement, gasten welkom heten bij de entree of bijvoorbeeld een workshopgever assisteren. Een mooie manier om te ontdekken wat je verder met je studie en carrière wil!

Uiteraard zijn ook stagiairs welkom die op zoek zijn naar een langere stage. Wist je dat we een eigen stagebureau hebben? Informeer daar eens wat je bij ons allemaal kan doen! Mail naar: info@gezonddenbosch.nl.

En mocht je gelijk in aanmerking willen komen voor zo'n fijne stageplek, vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Laat je horen

Of je je nu aan wil melden voor een stage, vragen hebt over onze re-integratie mogelijkheden, je het misschien leuk vindt om ons gezellige team als vrijwilliger te komen versterken (of natuurlijk een heel andere vraag of opmerking), vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Dank je wel voor je aanmelding! Je formulier is ontvangen en we nemen snel contact met je op!
Oeps, er is iets misgegaan...misschien net een vrijwilliger tekort om de mail te kunnen ontvangen...probeer het aub nog een keer!
Activiteiten kalender
Het is vandaag: