© 2021 Flik-Flak Sportclub
MENU
© 2021 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:
Activiteiten kalender
Het is vandaag:
Dobbelen voor gezondheid

Dobbelen voor gezondheid

March 1, 2021

Heb jij een dobbelsteen thuis? Dan heb je alleen nog maar ons Generatie Dobbelspel nodig! Samen met Flik-Flak hebben we dit sport-spel gemaakt, waar iedereen aan mee kan doen.

In een handig overzicht, hoef je alleen nog de dobbelsteen in de buurt te hebben om lekker laagdrempelig wat extra sport aan je dag toe te voegen. Heb je nou geen dobbelsteen? Geen zorgen, je kan ook online dobbelen: bijvoorbeeld met deze website.

Je gooit de dobbelsteen en voert vervolgens de sportopdracht uit die bij jouw leeftijd past. Natuurlijk mag je jezelf ook uitdagen met opdrachten uit een andere leeftijdscategorie!

Misschien kan je momenteel niet op bezoek of geen bezoek ontvangen. Maar laten we eens kijken naar wat er nog wél kan! Je kan het spel ook “online samen” spelen met behulp van videobellen. Wellicht kan je wel in de tuin tegen je buren spelen, met de schutting er tussen. Of daag je neef/kleindochter/schoonzoon/zus/etc uit om iedere dag 10x te dobbelen en de opdrachten uit te voeren.

Spelenderwijs bezig zijn met je gezondheid is soms makkelijker dan bijvoorbeeld een streng trainingsschema volgen. Ook kan hier en daar wat extra bewegen in de week toch optellen tot extra gezondheidswinst!

Dus, download het instructieblad op deze pagina en dobbel er op los & veel plezier!

Terug naar Homepage
Wil je ook graag jouw nieuwsartikel hier zien?
Neem dan contact met ons op door hier te klikken!