© 2021 Flik-Flak Sportclub
MENU
© 2021 Flik-Flak Sportclub
Het is vandaag:

Agenda

Activiteiten kalender
Het is vandaag:
Activiteiten kalender
Het is vandaag:
Mindfulness

Mindfulness

April 15, 2021
is aandachtstraining voor IEDEREEN

Mindfulness Centrum Vught is een inspirerende plek voor iedereen die wil groeien en bewuster in het leven wil staan.

Mindfulness is een vorm van aandachtstraining die voor iedereen geschikt is. Door verschillende meditaties en lichaamsoefeningen te doen, word je je bewuster van je gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties. Je leert volledig aanwezig te zijn in het hier en nu. Je herkent stressprikkels beter, leert lastige ervaringen met mildheid te benaderen en er anders op te reageren.

Door dit proces te trainen, kun je gemakkelijker dingen loslaten en rust vinden bij de dingen die je doet. Je zult intenser gaan leven en bewuster genieten.

Mindfulness Centrum Vught is een inspirerende plek voor iedereen die wil groeien en bewuster in het leven wil staan. Onze trainingen en individuele begeleiding stimuleren je te zijn wie je werkelijk bent. De ervaren en betrokken trainers Jan Hogema en Ton Mutsaars laten je ontdekken hoe het is, om de dingen te laten zijn zoals ze zijn en ze jouw volle aandacht te geven. In de loop der jaren hebben we veel expertise opgebouwd in het omgaan met stress, hooggevoeligheid, burn-out, autisme, angst- en depressieve klachten.

Alle trainingen geven wij nu ONLINE ! Zodra het weer kan gaan we weer naar live.
Terug naar Homepage
Wil je ook graag jouw nieuwsartikel hier zien?
Neem dan contact met ons op door hier te klikken!